F1: Η Haas θα αποκαλύψει το χρωματισμό της στις 31/1

Η ομάδα της Haas ανακοίνωσε ότι θα αποκαλύψει το χρωματισμό που θα έχει το μονοθέσιό της για τη σεζόν του 2023 στη Formula 1 στις 31 Ιανουαρίου.

F1: Η Haas θα αποκαλύψει το χρωματισμό της στις 31/1

Η ομάδα της Haas ανακοίνωσε ότι θα αποκαλύψει το χρωματισμό που θα έχει το μονοθέσιό της για τη σεζόν του 2023 στη Formula 1 στις 31 Ιανουαρίου.

Η Haas έγινε η τελευταία ομάδα της Formula 1 που ανακοίνωσε την ημερομηνία στην οποία θα παρουσιάσει το χρωματισμό που θα υιοθετήσει το μονοθέσιό της (η VF-23) για την επερχόμενη σεζόν στη Formula 1. Ωστόσο, θα είναι η πρώτη που θα παρουσιάσει τα σχέδιά της για το 2023, καθώς θα αποκαλύψει τα φετινά της χρώματα την Τρίτη, 31 Ιανουαρίου στις 16:00 ώρα Ελλάδας.

Για τη φετινή σεζόν, η μικρή αμερικανική ομάδα θα διατηρήσει τον Kevin Magnussenn, ενώ θα δώσει την ευκαιρία στον Nico Hulkenberg να κάνει την πρώτη του πλήρη σεζόν στη Formula 1 από το 2019. Εχθές, η Haas επιβεβαίωσε επίσημα ότι θα διατηρήσει για 5η συνεχή σεζόν τον Βραζιλιάνο Pietro Fittipaldi, ως εφεδρικό οδηγό και οδηγό δοκιμών.

Πέρυσι, η Haas ξεκίνησε τη σεζόν πολύ δυνατά, αλλά στη συνέχεια έμεινε στάσιμη σε σχέση με τους άμεσους αντιπάλους της, παρουσιάζοντας μόνο ένα πακέτο αναβαθμίσεων κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Η Haas έχει ένα μοναδικό μοντέλο λειτουργίας στη Formula 1, καθώς προμηθεύεται όσα περισσότερα εξαρτήματα μπορεί από τη Ferrari (μονάδα ισχύος και περιφερειακά συστήματα, κιβώτιο και αναρτήσεις), με το αεροδυναμικό της τμήμα να στεγάζεται στη βάση της Scuderia στο Maranello (χρησιμοποιώντας την αεροδυναμική σήραγγα), σε διαφορετικό κτίριο από την ιταλική ομάδα.

Το πλαίσιο κατασκευάζεται από την ιταλική εταιρεία Dallara, ενώ πέραν από την έδρα στις ΗΠΑ, η ομάδα του Gene Haas διαθέτει μια βάση και στo Banbury της Αγγλίας, όπου διατηρούνται τα μονοθέσιά της μεταξύ των Grand Prix. Για το 2023, η Haas διαθέτει επίσης καινούργιο βασικό σπόνσορα, την Moneygram, την αμερικανική εταιρεία μεταφοράς εμβασμάτων με ηλεκτρονικό τρόπο.

Ημερομηνίες παρουσιάσεων μονοθεσίων F1 για το 2023

31 Ιανουαρίου: Haas (χρωματισμός)
03 Φεβρουαρίου: Red Bull (χρωματισμός)
06 Φεβρουαρίου: Williams (χρωματισμός)
07 Φεβρουαρίου: Alfa Romeo
11 Φεβρουαρίου: AlphaTauri (χρωματισμός)
13 Φεβρουαρίου: Aston MartinMcLaren
14 Φεβρουαρίου: Ferrari
15 Φεβρουαρίου: Mercedes
16 Φεβρουαρίου: Alpine

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!