Νέο SYM Joyride 300 16’’: Το πρακτικό σκούτερ GT με σούπερ τιμή

Ένα προσιτό Grand Tourer από την βασίλισσα των σκούτερ, SYM, με δυνατό κινητήρα 26 ίππων, τη σιγουριά του 16άρη μπροστινού τροχού και την πρακτικότητα που χαρίζουν οι χώροι αποθήκευσης και το επίπεδο πάτωμα.

Νέο SYM Joyride 300 16’’: Το πρακτικό σκούτερ GT με σούπερ τιμή

Ένα προσιτό Grand Tourer από την βασίλισσα των σκούτερ, SYM, με δυνατό κινητήρα 26 ίππων, τη σιγουριά του 16άρη μπροστινού τροχού και την πρακτικότητα που χαρίζουν οι χώροι αποθήκευσης και το επίπεδο πάτωμα.

Η οδηγική απόλαυση μπορεί να συνδυαστεί με την κορυφαία πρακτικότητα σε ένα προσιτό σκούτερ 300 κυβικών: Αυτό δηλώνει εμφατικά η SYM με το νέο Joyride 300 16’’. Με το «16» να αποτελεί ένα ακόμη όπλο στη φαρέτρα του νέου σκούτερ και να παραπέμπει στην ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα στην οδήγηση που προσφέρει ο μπροστινός τροχός των 16 ιντσών.

Το νέο Joyride 300 16’’ ξεχωρίζει πρώτα απ’ όλα με την εμφάνισή του. Οι δυναμικές γραμμές συνοδεύονται από τους καλαίσθητους προβολείς τεχνολογίας full LED στο φέρινγκ, τα φώτα ημέρας (DRL) που αποτελούνται από 2 σειρές των 28 LED, καθώς και το δυνατό και ευδιάκριτο πίσω φωτιστικό σώμα που αποτελείται από 18 LED.

Ένα σκούτερ πρέπει βέβαια να είναι χρηστικό. Και το Joyride 300 16’’ διαπρέπει με την ευελιξία που του εξασφαλίζουν οι μαζεμένες του διαστάσεις, το επίπεδο πάτωμα που προσφέρει εύκολη πρόσβαση στον αναβάτη και τον μεγάλο αποθηκευτικό χώρο 35 λίτρων κάτω από τη σέλα που χωράει δύο full face κράνη.

Ιδιαίτερα πρακτική είναι επίσης η μεγάλη και άνετη σέλα δύο επιπέδων, η ειδική θήκη που υπάρχει κάτω από το τιμόνι και διαθέτει θύρα USB ταχείας φόρτισης για smartphone (5V, 2A), αλλά και η σχάρα για τοποθέτηση βαλίτσας στην ουρά του σκούτερ.

Στη χρηστικότητα του σκούτερ της SYM συμβάλλουν και οι ευκολίες του πλούσιου εξοπλισμού, ο οποίος περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σύστημα εκκίνησης keyless, πολυλειτουργικό πίνακα οργάνων με ευανάγνωστη LCD οθόνη και ρυθμιζόμενη ζελατίνα σε 2 θέσεις, για να παρέχει προστασία από τα καιρικά φαινόμενα στους αναβάτες κάθε σωματότυπου.

Όσο σημαντικός πυλώνας στον χαρακτήρα του Joyride είναι η πρακτικότητα, άλλο τόσο είναι και η ασφάλεια. Εκτός λοιπόν του μεγάλου μπροστινού τροχού των 16’’ που αναβαθμίζει την άνεση και την οδική συμπεριφορά, το νέο σκούτερ της SYM διαθέτει στάνταρ ισχυρό σύστημα πέδησης που αποτελείται από δισκόφρενο 260 χιλ. μπροστά με τετραπίστονη ακτινική δαγκάνα και δισκόφρενο 240 χιλ. πίσω με διπίστονη δαγκάνα.

Το δικάναλο ABS της CONTINENTAL εξασφαλίζει παράλληλα βελτιωμένο έλεγχο κατά το φρενάρισμα. Επιπλέον, οι ζάντες είναι αλουμινίου με 5 διπλές ακτίνες, ενώ σταθερότητα στην οδήγηση προσφέρουν το τηλεσκοπικό πιρούνι με διαδρομή 115 χιλ. και η πίσω διπλή ανάρτηση που έχει διαδρομή 100 χιλ. και δυνατότητα ρύθμισης της προφόρτισης.

Ένα σκούτερ αυτής της κατηγορίας χρειάζεται επίσης να ελίσσεται καθημερινά με σβελτάδα και οικονομία στην πόλη, αλλά να μπορεί και να καλύπτει με ασφάλεια μεγαλύτερες αποστάσεις όταν καλείται να ξεδιπλώσει του GT χαρακτήρα του εκτός των ορίων πόλης.

Για όλα αυτά φροντίζει ο μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος κινητήρας που αποδίδει 26 ίππους στις 8.000 σ.α.λ. και 26 Nm ροπής στις 6.000 σ.α.λ.. Προσφέρει δυνατή επιτάχυνση στο άνοιγμα του γκαζιού, ενώ παράλληλα διατηρεί την κατανάλωση καυσίμου σε χαμηλά επίπεδα, μόλις 3,6 λτ./100 χλμ. (WMTC3). Σε συνδυασμό με το μεγάλο ρεζερβουάρ των 11,5 λίτρων, το SYM Joyride 300 16’’ έχει μεγάλη αυτονομία που φτάνει έως και 320 χιλιόμετρα.

Η τιμή είναι ένα ακόμη ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του SYM Joyride 300 16’’: μόλις 4.695 €! Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερα στο επίσημο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε. αλλά και στην ιστοσελίδα: https://sym.gr/model/joyride-300-16/#av-tab-section-1-1-link.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!