Ford Kuga Plug-in Hybrid: Νέα έκδοση Black Package

Το Ford Kuga Plug-in Hybrid απέκτησε μια νέα έκδοση με την ονομασία Black Package και τα προαιρετικά καθίσματα Comfort Seat.

Ford Kuga Plug-in Hybrid: Νέα έκδοση Black Package

Το Ford Kuga Plug-in Hybrid απέκτησε μια νέα έκδοση με την ονομασία Black Package και τα προαιρετικά καθίσματα Comfort Seat.

Το Ford Kuga Plug-in Hybrid διαγράφει ήδη μια επιτυχημένη πορεία στην κατηγορία του και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, που το φέρνει στην κορυφή από το 2021 έως και το πρώτο 6μηνο του 2022. Διακρίνεται για την αποδοτικότητά του και τον ολοκληρωμένο χαρακτήρα του.

Προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία 57-67 χιλιόμετρα, η οποία εντός του αστικού ιστού ανεβαίνει στα 71-88 χιλιόμετρα σύμφωνα με το πρωτόκολλο μετρήσεων WLTP. Η μέση κατανάλωση όσον αφορά τον ηλεκτρικό κινητήρα του περιορίζεται στα 14,4-15,9 kWh/100 χλμ.

Τώρα, το Ford Kuga Plug-in Hybrid είναι διαθέσιμο ήδη για παραγγελία, σε έκδοση «Black Package» και τα προαιρετικά καθίσματα Comfort Seat. Αναλυτικότερα, το Black Package προσθέτει στη σπορ σχεδίαση του Kuga ST-Line X στοιχεία όπως η οροφή, τα καλύμματα των καθρεπτών, οι εμπρός αεραγωγοί και το πίσω σπόιλερ, όλα βαμμένα σε μαύρο χρώμα.

Τα σήματα ST-Line και η επιγραφή Kuga στην πίσω πόρτα έχουν επίσης μαύρο φινίρισμα, ενώ μαύρες είναι και οι ζάντες αλουμινίου των 20 ιντσών, οι οποίες ανήκουν στον στάνταρ εξοπλισμό.

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας των καθισμάτων με την ονομασία Comfort Seat που έχει πιστοποιηθεί από τον κορυφαίο οργανισμό υγείας της σπονδυλικής στήλης Aktion Gesunder Rucken e.V. (AGR) – Καμπάνια για πιο Υγιή Πλάτη.

Η ρύθμιση σε 18 κατευθύνσεις επιτρέπει στο κάθισμα να προσαρμόζεται στο άτομο (κάτι που είναι απαραίτητο για τη λήψη της έγκρισης του AGR) και όχι, όπως συχνά συμβαίνει, ο επιβάτης να προσαρμόζει τη θέση και τη στάση του στο κάθισμα.

Το ύψος, το μήκος και η κλίση του καθίσματος μπορούν όλα να ρυθμίζονται, σε συνδυασμό με τη ρύθμιση προσκεφάλου και οσφυϊκής υποστήριξης, αμφότερες σε τέσσερις κατευθύνσεις, ώστε οι επιβάτες ανεξαρτήτως σωματότυπου να μπορούν να βρουν μία άνετη θέση.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!