F1: Άλλα 5 χρόνια για τον Lewis Hamilton στη Mercedes;

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Mercedes, Τοτο Wolff, ο Lewis Hamilton θέλει να παραμείνει στη Formula 1 για άλλα πέντε χρόνια.

F1: Άλλα 5 χρόνια για τον Lewis Hamilton στη Mercedes;

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Mercedes, Τοτο Wolff, ο Lewis Hamilton θέλει να παραμείνει στη Formula 1 για άλλα πέντε χρόνια.

Ο Lewis Hamilton θέλει να διατηρήσει τη θέση του στη Mercedes για πέντε ακόμη χρόνια, σύμφωνα με τον επικεφαλής της γερμανικής ομάδας, Toto Wolff. Έπειτα από τον άκρως αμφιλεγόμενο τρόπο με τον οποίο έχασε τον τίτλο του 2021 στο GP Άμπου Ντάμπι και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Mercedes φέτος, κάποιοι αναρωτήθηκαν αν ο Βρετανός 7 φορές Πρωταθλητής οδεύει προς την αποχώρηση.

Το ισχύον συμβόλαιο του Hamilton με τη Mercedes λήγει στο τέλος του 2023 και ο Toto Wolff δήλωσε ότι οι συνομιλίες για μία καινούργια συμφωνία έχουν ήδη ξεκινήσει. Όπως δήλωσε ο Wolff: «Το πλεονέκτημα είναι ότι μιλάμε πολύ μεταξύ μας. Την περασμένη εβδομάδα καθίσαμε κάτω και είπε: Κοιτάξτε, έχω άλλα πέντε χρόνια μέσα μου, πως το βλέπετε αυτό; Με την πάροδο του χρόνου έχουμε απλά μεγαλώσει μαζί».

«Είμαστε απόλυτα διαφανείς μεταξύ μας. Ο Lewis θα είναι ο πρώτος που θα πει: Δεν μπορώ να το κάνω αυτό πια, επειδή νιώθω ότι δεν έχω πια τα ανακλαστικά ή ότι έχω χάσει τη ευχαρίστηση να το κάνω και υπάρχει μια άλλη γενιά που μεγαλώνει και είναι πολύ δυνατή. Έτσι, δεν έχω καμία αμφιβολία πως ό,τι κι αν συμφωνήσουμε για την επέκταση του συμβολαίου -που θα συμβεί- και οι δύο μας συζητάμε πάντα, πολύ ανοιχτά, τι επιφυλάσσει το μέλλον».

«Δεν ξέρω αν τα 40 είναι η ηλικία που λες ότι δεν είναι πια επαρκής ένας οδηγός αγώνων. Αν κοιτάξετε που βρίσκεται ο Fernando στα 41 του χρόνια, είναι ακόμα εκεί. Τώρα, είναι ο ίδιος Fernando που ήταν στα 25 του; Δεν ξέρω, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ ανταγωνιστικός».

«Κοιτάξτε τον Tom Brady, που είναι κάποιος που πραγματικά θαυμάζω, για την πειθαρχία που έχει στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τη ζωή του και το άθλημά του. Είναι 43 ή 44 ετών και είναι ακόμα στο γήπεδο. Έτσι και ο Lewis, με τον τρόπο που διαχειρίζεται τη ζωή του, με την πλήρη, εξαιρετικά επικεντρωμένη εστίαση στους αγώνες της Formula 1. Όλα τα άλλα είναι απλά χόμπι, νομίζω ότι μπορεί να φτάσει αρκετά μακριά».

F1- Lewis Hamilton (Mercedes), GP Σιγκαπούρης 2022

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!