Στην ελληνική αγορά το Toyota Yaris GR Sport (τιμές)

Μια νέα έκδοση Yaris GR Sport με τον υβριδικό κινητήρα και σπορ στοιχεία είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα.

Στην ελληνική αγορά το Toyota Yaris GR Sport (τιμές)

Μια νέα έκδοση Yaris GR Sport με τον υβριδικό κινητήρα και σπορ στοιχεία είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα.

Η Toyota διευρύνει τη γκάμα το Yaris, όσον αφορά την ευρωπαϊκή αγορά που περιλαμβάνει και τη δική μας, προσθέτοντας μια νέα έκδοση GR Sport που εφοδιάζεται με τον υβριδικό κινητήρα των 116 ίππων. Αυτή περιλαμβάνει σπορ στοιχεία που αναβαθμίζουν την εικόνα του μοντέλου, ενώ διαθέτει και πιο ουσιαστικές αλλαγές πέρα των αισθητικών.

Πιο αναλυτικά, το Yaris GR Sport διακρίνεται για το ειδικό εξωτερικό χρωματισμό που ονομάζεται Dynamic Grey, τους μεγάλους τροχούς 18 ιντσών με τις κόκκινες λεπτομέρειες, μια νέα μάσκα και νέο προφυλακτήρα με diffuser.

Επιπλέον, έχουν γίνει νέες ρυθμίσεις στην ανάρτηση και το πλαίσιο που τώρα προσφέρει αυξημένη ακαμψία, για καλύτερη απόκριση και πιο σπορ συμπεριφορά.

Στο εσωτερικό συναντάμε νέες επενδύσεις στα καθίσματα με κόκκινες ραφές, ενώ ως έξτρα είναι διαθέσιμα και με επένδυση σουέντ. Νέο είναι το τιμόνι και ο επιλογέας ταχυτήτων. Τέλος τα λογότυπα GR Sport στο εξωτερικό μαρτυρούν τη νέα ταυτότητα του μοντέλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ TOYOTA YARIS HYBRID

Στην ελληνική αγορά το Toyota Yaris GR Sport είναι διαθέσιμο με τον υβριδικό κινητήρα 1,5 λίτρων με τους 116 ίππους. Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο που στέλνει τη δύναμη στους εμπρός τροχούς και προσφέρει εξαιρετική οικονομία καυσίμου σε πραγματικές συνθήκες. Η εισαγωγική έκδοση Yaris GR Sport στοιχίζει 24.130 ευρώ, ενώ η Yaris GR Sport Bi-Tone 24.920 ευρώ.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!