Τα πρώτα σκίτσα της νέας Skoda Fabia Monte Carlo

Η σπορ έκδοση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πριν 11 χρόνια, στη δεύτερη γενιά της Fabia.

Τα πρώτα σκίτσα της νέας Skoda Fabia Monte Carlo

Η σπορ έκδοση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πριν 11 χρόνια, στη δεύτερη γενιά της Fabia.

Η Skoda δημοσίευσε μια σειρά σχεδίων που δίνουν μια πρώτη ιδέα για την εικόνα της νέας Fabia Monte Carlo. Πολλά σχεδιαστικά στοιχεία στο εσωτερικό και στο εξωτερικό αναδεικνύουν τις δυναμικές αναλογίες και το σπορ χαρακτήρα της αναμενόμενης έκδοσης.

Εξωτερικά, στα σκίτσα διακρίνονται λεπτομέρειες με μαύρο φινίρισμα όπως το πλαίσιο της μάσκας και η εμπρός ποδιά. Ο διαχύτης στο πίσω μέρος και ο λογότυπος στην πόρτα του χώρου αποσκευών έχουν επίσης μαύρο χρώμα, όπως και τα καπάκια των καθρεπτών, τα πλαίσια των παραθύρων, τα μαρσπιέ και η πίσω αεροτομή.

Το μαύρο χρώμα κυριαρχεί στην καμπίνα των επιβατών. Τα σπορ καθίσματα έχουν ενσωματωμένα προσκέφαλα, ενώ το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών φέρει το σήμα «Monte Carlo».

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ SKODA FABIA ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Κομψές κόκκινες πινελιές έρχονται σε αντίθεση με το μαύρο και τονίζουν τμήματα των καθισμάτων, της επένδυσης του ταμπλό, την κεντρική κονσόλα και τις χειρολαβές στις πόρτες. Πινελιές με εμφάνιση Carbon βρίσκονται στα υποβραχιόνια των μπροστινών θυρών και στο κάτω μέρος του ταμπλό.

Τα σπορ μοντέλα lifestyle της Skoda φέρουν την ονομασία Monte Carlo από το 2011. Με μαύρα στοιχεία στο αμάξωμα, η σπορ εσωτερική σχεδίαση και πλούσιο εξοπλισμό, οι εκδόσεις αυτές θυμίζουν τις επιτυχίες της μάρκας στο θρυλικό Ράλλυ Monte Carlo.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ SKODA FABIA ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Η Skoda παρουσίασε το πρώτο μοντέλο «Monte Carlo» πριν από έντεκα χρόνια, στη δεύτερη γενιά της Fabia. Στη συνέχεια, έκδοση Monte Carlo απέκτησε η τρίτης γενιάς Fabia, καθώς και τα Citigo, Yeti και Rapid SPaceback. Σήμερα τέτοιες εκδόσεις έχουν τα Scala και Kamiq, ενώ η τέταρτη γενιά της Fabia θα ακολουθήσει σύντομα.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!