Η ημέρα μετά την 1η νίκη του Carlos Sainz στην F1

Δείτε πως πέρασε ο Carlos Sainz την ημέρα αμέσως μετά την πρώτη νίκη στην καριέρα του στη Formula 1, φέτος στο GP Μ. Βρετανίας.

Στην 8η σεζόν του στη Formula 1 και έπειτα από 150 Grand Prix, ο Carlos Sainz, 28χρονος Ισπανός οδηγός της Ferrari κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης για πρώτη φορά στην πορεία του στο θεσμό, στο GP Μ. Βρετανίας, κάνοντας τις δικές του, σωστές στρατηγικές επιλογές έπειτα από το αυτοκίνητο ασφαλείας των τελευταίων γύρων.

Τη Δευτέρα μετά το Grand Prix στο Silverstone, ο Carlos Sainz βρέθηκε στην ιδιωτική πίστα της Ferrari στο Fiorano, όπου είχε την ευκαιρία να πάει μία βόλτα τους φίλους του με την τριθέσια F1 της Scuderia, για μία αξέχαστη εμπειρία για τους ίδιους.

Ωστόσο, όπως τους αποκαλύπτει ο Sainz, η αίσθηση σε αυτή την τριθέσια F1 απέχει πάρα πολύ από την πραγματική αίσθηση μέσα στο cockpit του κανονικού μονοθεσίου. Έπειτα από ένα μεσημεριανό γεύμα, σειρά έχει η επίσκεψη στο μουσείο της Ferrari στο Maranello και μερικές βόλτες στους προσομοιωτές που διαθέτει.

Φυσικά, καμία επίσκεψη στο Maranello δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς να δειπνήσει κανείς στο Ristorante Montana, απέναντι από την πίστα του Fiorano. Εκεί έχουν φάει όλοι οι οδηγοί της Formula 1 που έχουν περάσει από τη Ferrari τις τελευταίες δεκαετίες και βρίθει με κειμήλια όπως κράνη και αεροτομές μονοθεσίων, φωτογραφίες και αυτόγραφα από περασμένες δεκαετίες.

Δύο ημέρες αργότερα ο Sainz παρακολουθούσε στην τηλεόραση τον πατέρα του να αγωνίζεται στην Extreme E και ύστερα, στοίχημα στο τένις για το ποιος θα πληρώσει το μεσημεριανό γεύμα, το οποίο φυσικό ο Carlos κέρδισε.

Carlos Sainz

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!