Οι πρεμιέρες της Porsche στο σαλόνι αυτοκινήτου του Λος Άντζελες

Πρώτη εμφάνιση ενώπιον του κοινού για τις 718 Cayman GT4 RS, 718 Cayman GT4 RS Clubsport, GTS, Taycan GTS Sport Turismo και Panamera Platinum Edition

Εντυπωσιακή παρουσία στο σαλόνι αυτοκινήτου του Λος Άντζελες έχει η Porsche, πραγματοποιώντας πέντε πρεμιέρες νέων μοντέλων. Πρόκειται για την 718 Cayman GT4 RS, η οποία σημείωσε πρόσφατα εντυπωσιακό χρόνο στο Nurburgring, την 718 Cayman GT4 RS Clubsport που απευθύνεται σε ιδιώτες αγωνιζόμενους, τις Taycan GTS και Taycan GTS Sport Turismo, καθώς και την Panamera Platinum Edition.

Οι παραδόσεις της 718 Cayman GT4 RS θα αρχίσουν το Δεκέμβριο. Το κορυφαίο μέλος της οικογένειας 718 εφοδιάζεται με τον εξακύλινδρο ατμοσφαιρικό boxer, ο οποίος αποδίδει για την περίσταση 500 ίππους και 450 Nm ροπής. Σε συνδυασμό με το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη PDK, τα 100 χλμ/ώρα έρχονται από στάση σε 3,4 δλ., ενώ η μέγιστη ταχύτητα ανέρχεται σε 315 χλμ/ώρα.

Η αγωνιστική 718 Cayman GT4 RS Clubsport προορίζεται για εθνικά και διεθνή πρωταθλήματα, τα οποία θα διεξαχθούν το 2022.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!