Ο Pato O’Ward συναντά την McLaren Elva

O Μεξικάνος οδηγός του IndyCar Pato O’Ward συγκρίνει το cockpit του μονοθεσίου του με αυτό του ανοικτού hypercar των 815 ίππων

Χρησιμοποιώντας τεχνολογία 3D, το ενός λεπτού video αποτυπώνει την εμπειρία οδήγησης της McLaren Elva. Του ανοικτού hypercar το οποίο σχεδιάστηκε από την McLaren Automotive για να προσομοιάζει την οδήγηση ενός μονοθεσίου της Formula 1. Σε αυτό συμβάλλουν οι 815 ίπποι από τον V8 twin-turbo και το χαμηλό βάρος, που μικρότερο από 1.300 κιλά. Αρχικά η Elva δεν έφερε ούτε καν παρμπρίζ, όμως στη συνέχεια η βρετανική εταιρεία αποφάσισε για πρακτικούς λόγους να προσφέρει και έκδοση με παρμπρίζ.

Ο οδηγός της Arrow McLaren SP στο πρωτάθλημα IndyCar, Pato O’Ward, συγκρίνει την εμπειρία που βιώνει στο cockpit του μονοθεσίου του με αυτό της McLaren Elva. Το βρετανικό hypercar πρόκειται να κατασκευαστεί σε μόλις 149 αυτοκίνητα για όλο τον κόσμο. Οι παραγγελίες που προορίζονται για τη Βόρεια Αμερική έχουν κλείσει και πλέον δεν υπάρχουν άλλες Elva διαθέσιμες για τις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!