Porsche Panamera: Εσωτερικό με απαράμιλλο στυλ

Νέα χαρακτηριστικά τεχνολογίας, δανεισμένα από τις Porsche Taycan και Cayenne, φιγουράρουν το κομψό νέο εσωτερικό της Panamera.

Porsche Panamera: Εσωτερικό με απαράμιλλο στυλ

Νέα χαρακτηριστικά τεχνολογίας, δανεισμένα από τις Porsche Taycan και Cayenne, φιγουράρουν το κομψό νέο εσωτερικό της Panamera.

H Porsche αποκάλυψε το εσωτερικό της τρίτης γενιάς της Panamera, που έχει αναβαθμιστεί, προμηνύοντας μια πιο καθαρή και φουτουριστική σχεδίαση για τη ναυαρχίδα της μάρκας. Η νέα Panamera, που αναμένεται να αποκαλυφθεί στα τέλη Νοεμβρίου, έχει να ανταγωνιστεί τόσο τους παραδοσιακούς κινητήρες εσωτερικής καύσης όσο και έναν αυξανόμενο αριθμό πλήρως αμιγώς αντιπάλων.

Προς το παρόν, όμως, μπορούμε να εντρυφήσουμε στο πλούσιο εσωτερικό της Panamera, ξεκινώντας από την τεχνολογία. Ακριβώς μπροστά από τον οδηγό βρίσκεται μια νέα κυρτή οθόνη 12,6 ιντσών που συνδυάζεται με μια προαιρετικό head-up display. Η οθόνη του οδηγού είναι εξαιρετικά διαμορφώσιμη και μπορεί να υποστηρίξει τα πάντα, από την παραδοσιακή διάταξη πέντε επιλογών μέχρι μια πλήρη οθόνη πλοήγησης, καθώς και όλα τα ενδιάμεσα στάδια.

Σε αυτήν προστίθεται μια κεντρική οθόνη αφής 12,3 ιντσών και μια προαιρετική οθόνη συνοδηγού στο κύριο τμήμα του ταμπλό, το οποίο διαθέτει γυαλιστερό μαύρο χρώμα σε όλη την επιφάνεια. Αμφότερες οι δύο οθόνες χρησιμοποιούν πανομοιότυπο περιβάλλον εργασίας που βασίζεται στο σύστημα που υπάρχει στην Cayenne και λειτουργούν εξαιρετικά καλά, με σαφείς δομές μενού και γρήγορη επεξεργασία.

Για να απελευθερωθεί χώρος στην κεντρική κονσόλα της Panamera, ο επιλογέας κίνησης είναι τώρα τοποθετημένος στο επάνω μέρος του ταμπλό, όπως στην Taycan και τη νέα Cayenne, ενώ ένας συνδυασμός αισθητήρων αφής και φυσικών χειριστηρίων απαρτίζουν ένα μικρό πίνακα ελέγχου του κλιματισμού που έχει τοποθετηθεί εκεί που βρισκόταν ο επιλογέας ταχυτήτων.

Η Porsche ήταν πολύ έξυπνη με τη χρήση του φωτισμού περιβάλλοντος και των premium υλικών για να διατηρήσει την εξαιρετικά πολυτελή αίσθηση του προηγούμενου αυτοκινήτου, που σίγουρα βρίσκεται σε υψηλότατο επίπεδο.

Ο συνδυασμός πολυτέλειας και σύγχρονου σχεδιασμού της Porsche είναι απαράμιλλος. Στη διαμόρφωση με τέσσερα καθίσματα η Porsche θα τοποθετήσει επίσης μια πίσω οθόνη αφής, ώστε να δώσει στους επιβάτες της πίσω σειράς πρόσβαση σε επιλογές φωτισμού περιβάλλοντος και εξαερισμού.

Για πρώτη φορά, η Porsche θα προσφέρει μια επιλογή εσωτερικού χωρίς δέρμα, συνδυάζοντας το ύφασμα και τα ένθετα Race-Tex με το σχέδιο «Pepita». Αυτό έρχεται να προστεθεί στα παραδοσιακά δερμάτινα φινιρίσματα τόσο σε μονόχρωμα όσο και σε δίχρωμα σχέδια, ενώ διατίθενται και άλλες επιλογές επενδύσεων, όπως ματ ξύλου και ανθρακονημάτων. Η νέα Panamera αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της με μια σειρά από ανανεωμένα κινητήρια σύνολα και ένα νέο «έξυπνο» ενεργό σύστημα ανάρτησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!