Το Morgan 3 αποκτά οροφή για τη συνεργασία με την Orlebar Brown

Η Morgan και η μάρκα μόδας Orlebar Brown θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στην Ευρώπη με μια μοναδική έκδοση του Super 3, που απέκτησε υφασμάτινη οροφή.

Το Morgan 3 αποκτά οροφή για τη συνεργασία με την Orlebar Brown

Η Morgan και η μάρκα μόδας Orlebar Brown θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στην Ευρώπη με μια μοναδική έκδοση του Super 3, που απέκτησε υφασμάτινη οροφή.

Ένα νέο, μοναδικό, Morgan Super 3 αποκαλύφθηκε, το οποίο η βρετανική μάρκα λέει ότι είναι μια «έτοιμη για διακοπές» έκδοση του νέου τρίτροχου οχήματός της, αν και όχι ακριβώς… εγκαίρως για το καλοκαίρι.

Ονομάζεται OB x Morgan Super 3, και δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την πολυτελή μάρκα μαγιό Orlebar Brown για να αναδείξει τον μακρύ κατάλογο επιλογών εξατομίκευσης του Super 3 με μια σειρά από ειδικές σχεδιαστικές πινελιές και φινιρίσματα στο εσωτερικό και το εξωτερικό.

Ξεκινά με το εξωτερικό χρώμα, το οποίο είναι ένα μοναδικό παστέλ μπεζ. Το Super 3 by Orlebar Brown διαθέτει επίσης ειδικά κατασκευασμένα, γεωμετρικά μοτίβα αποσκευών, κομμένα με λέιζερ, τα οποία χρησιμοποιούν κόκκινα κορδόνια bungee. Οι αποσκευές είναι τοποθετημένες στα πλαϊνά του αμαξώματος. Τα διακριτικά της Orlebar Brown εντοπίζονται και στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένων των καλυμμάτων των προβολέων.

Ωστόσο, αυτό το Super 3 έχει ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό: διαθέτει ένα είδος οροφής. Η Morgan την αποκαλεί «ειδικά κατασκευασμένο σκέπαστρο ηλιοπροστασίας», που προσαρτάται σε ειδικά προσαρμοσμένες βάσεις στα fairing και τα roll hoop. Χρησιμοποιεί το ίδιο ύφασμα Khaki Sand που υπάρχει και στην καμπίνα.

Το υλικό χρησιμοποιείται στο εσωτερικό σε συνδυασμό με κόκκινες πινελιές καθώς και άλλα ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Αυτά περιλαμβάνουν έναν πίνακα οργάνων στο χρώμα του αμαξώματος, κόκκινα κορδόνια στο πιλοτήριο και ένα νέο επιλογέα ταχυτήτων με το λογότυπο της Orlebar Brown.

Η Morgan αναφέρει ότι το αυτοκίνητο θα περιοδεύσει σε μερικές από τις πιο εξωτικές τοποθεσίες της Ευρώπης τους επόμενους 12 μήνες για να προωθήσει τη νέα συνεργασία με τη μάρκα, με πρώτη στάση κοντά στην πατρίδα του, την Ουαλία.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!