Ford Mustang: Πρεμιέρα στις 14 Σεπτεμβρίου για τη νέα γενιά

Η Ford θα παρουσιάσει την νέα, έβδομη γενιά της Mustang στην έκθεση αυτοκινήτου του Detroit.

Ford Mustang: Πρεμιέρα στις 14 Σεπτεμβρίου για τη νέα γενιά

Η Ford θα παρουσιάσει την νέα, έβδομη γενιά της Mustang στην έκθεση αυτοκινήτου του Detroit.

Μέσα στη χρονιά η Ford Mustang θα περάσει στη νέα, έβδομη γενιά και θα είναι διαθέσιμη με τον V8 κινητήρα και χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Η επίσημη αποκάλυψη του μοντέλου θα γίνει στην έκθεση αυτοκινήτου του Detroit, στις 14 Σεπτεμβρίου.

Ένα teaser video στο Twitter δείχνει ένα logo από χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και ακούγεται ο ήχος από έναν V8 να ανεβάζει στροφές. Το γραφικό με τον επιλογέα ταχυτήτων επιβεβαιώνει το γεγονός ότι θα εφοδιάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, πιθανότατα μαζί με το αυτόματο 10άρι κιβώτιο.

Όσον αφορά τον V8 κινητήρα, δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί αν θα είναι ο ίδιος γνωστός 5λιτρος ατμοσφαιρικός κινητήρας του μοντέλου που ήδη κυκλοφορεί ή θα δούμε κάποιον εντελώς νέο κινητήρα κάτω από το καπό της νέας Mustang.

Όπως έχουμε δει από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες που παρουσιάσαμε νωρίτερα μέσα στο χρόνο και κατά τη διάρκεια των δοκιμών εξέλιξης της νέας Mustang, σχεδιαστικά θα ακολουθήσει το ίδιο μοτίβο, με παρόμοιες αναλογίες, ενώ θα έχει και ένα σύστημα διπλών εξατμίσεων.

https://twitter.com/i/status/1552403149583011846

Τα αυτοκίνητα δοκιμών είχαν έντονο καμουφλάζ, έτσι είναι δύσκολο να βγάλουμε συμπεράσματα σχετικά με τις διαφορές που θα έχει σχεδιαστικά. Η διατήρηση όμως των βασικών γραμμών, αφήνουν να εννοηθεί ότι η Ford δεν θα κάνει μεγάλες αλλαγές, τέτοιες ώστε να διαφοροποιήσει σημαντικά τη νέα από την τρέχουσα γενιά της Mustang.

Οι πωλήσεις της νέας Ford Mustang πιθανότατα να ξεκινήσουν μέσα στο 2024, χρονιά ορόσημο για το μοντέλο που συμπληρώνει τα 60 χρόνια ζωής.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!