Η Vespa Elettrica RED υποστηρίζει την αλληλεγγύη

Ντυμένη στα κόκκινα, η Vespa Elettrica υποστηρίζει τον αγώνα της (RED) κατά των πανδημιών.

Η Vespa Elettrica RED υποστηρίζει την αλληλεγγύη

Ντυμένη στα κόκκινα, η Vespa Elettrica υποστηρίζει τον αγώνα της (RED) κατά των πανδημιών.

H (Vespa Elettrica)RED, που γεννήθηκε από τη συνεργασία μεταξύ του Ομίλου Piaggio και του μη κερδοσκοπικού οργανισμού (RED), θα είναι διαθέσιμη από τον Ιούλιο στα σημεία πώλησης Vespa. Κάθε αγορά (Vespa Elettrica)RED θα οδηγεί σε δωρεά για την υποστήριξη του Global Fund, ενός από τους μεγαλύτερους χορηγούς παγκόσμιας υγείας στον κόσμο, για να υποστηρίξει μαζί με τη (RED) την καταπολέμηση των πανδημιών.

Η Vespa Elettrica χαρακτηρίζεται από την εύκολη, φυσική της οδήγηση και γεννήθηκε ως η πιο προηγμένη έκφραση της έρευνας του Ομίλου Piaggio στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, για να ανταποκριθεί σε μια αυξανόμενη ευαισθησία σε περιβαλλοντικά ζητήματα, με στόχο την παροχή τεχνολογικών λύσεων για ένα βιώσιμο αστικό περιβάλλον.

Η (RED), που πήρε το όνομά της από το χρώμα έκτακτης ανάγκης, ιδρύθηκε από τους Bono και Bobby Shriver το 2006 για να φέρει τη δέσμευση των εταιρειών στην καταπολέμηση της πανδημίας του AIDS. Σήμερα, πολεμά επίσης την απειλή του COVID και τις καταστροφικές επιπτώσεις του στις πιο ευάλωτες κοινότητες. Μέχρι σήμερα, η (RED) έχει συγκεντρώσει σχεδόν 700 εκατομμύρια δολάρια για το Global Fund, έναν από τους μεγαλύτερους χορηγούς παγκόσμιας υγείας στον κόσμο, βοηθώντας περισσότερους από 220 εκατομμύρια ανθρώπους.

Μετά τη (Vespa 946)RED το 2017 και τη (Vespa Primavera)RED το 2020, η (Vespa Elettrica)RED είναι το τρίτο αποκλειστικό προϊόν που γεννήθηκε από αυτή τη συνεργασία. Η (Vespa Elettrica)RED εγκαταλείπει το ιδιαίτερο γκρι φινίρισμα που τη διακρίνει, για να φορέσει ένα κατακόκκινο φόρεμα: κόκκινο είναι το ατσάλινο σώμα, η σέλα και οι ζάντες των τροχών, με ασημί φινίρισμα.

Η Vespa και η (RED) μοιράζονται την πεποίθηση ότι ο καθένας από εμάς μπορεί να έχει τον δικό του ρόλο στην καταπολέμηση των πανδημιών και επομένως, ο καθένας από εμάς μπορεί να ηγηθεί της αλλαγής: όποιος αγοράζει (Vespa Elettrica)RED πραγματοποιεί μια συγκεκριμένη δράση, δεδομένου ότι για κάθε όχημα που πωλείται δωρίζονται 100 δολάρια στο Global Fund για την υποστήριξη προγραμμάτων σωτηρίας σε κοινότητες που πλήττονται περισσότερο από πανδημίες.

Η (Vespa Elettrica)RED θα διατίθεται στην έκδοση 45 km/h στην ενδεικτική τιμή των 6.590€, ενώ η έκδοση 70 km/h θα κοστίζει 7.190 €. Και οι δύο εκδόσεις εντάσσονται στο πρόγραμμα Κινούμαι Ηλεκτρικά 2, λαμβάνοντας τη μέγιστη επιδότηση ύψους 800€.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!