Ειδική έκδοση «Kiiro» για το Nissan Micra

Μετά το Juke Kiiro, το Micra αποκτά ειδική, περιορισμένης παραγωγής, έκδοση Kiiro.

Ειδική έκδοση «Kiiro» για το Nissan Micra

Μετά το Juke Kiiro, το Micra αποκτά ειδική, περιορισμένης παραγωγής, έκδοση Kiiro.

Μόλις σε 250 μονάδες θα κυκλοφορήσει η νέα ειδική έκδοση Micra Kiiro, δηλαδή τις μισές από την αντίστοιχη έκδοση του Juke Kiiro που ανακοινώθηκε πρόσφατα. Τα μοντέλα με τη διακριτική ονομασία Kiiro έχουν δημιουργηθεί ως προωθητική ενέργεια της συνεργασίας της Nissan στην τελευταία ταινία του Batman και διαθέτουν μερικές μοναδικές πινελιές που τα κάνουν ξεχωριστά.

Όπως και το Juke Kiiro, το Micra Kiiro διαθέτει λογότυπο Kiiro στην κολόνα C, καθώς και κίτρινες λεπτομέρειες στους προφυλακτήρες και στο πλάι. Επίσης, είναι βαμμένο σε χρώμα Echo Grey, έχει φιμέ πίσω τζάμια και κάθεται μαύρες αλουμινένιες ζάντες 17 ιντσών με γυαλιστερό φινίρισμα.

Βασισμένο στο επίπεδο εξοπλισμού Acenta, το Micra Kiiro έχει στον στάνταρ εξοπλισμό του το Vision Pack, που περιλαμβάνει πίσω αισθητήρες στάθμευσης, δορυφορική πλοήγηση και αυτόματο κλιματισμό.

Το εσωτερικό δεν έχει τις μοναδικές λεπτομέρειες του Juke Kiiro, επομένως δεν υπάρχουν οι κίτρινες ραφές και τα σήματα Kiiro. Η οθόνη αφής 7 ιντσών που συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας NissanConnect, έχει πλοήγηση TomTom με ζωντανές ενημερώσεις κυκλοφορίας, Android Auto και Apple CarPlay.

Στον κινητήρα δεν υπάρχουν αλλαγές και η έκδοση Kiiro χρησιμοποιεί τον ίδιο υπερτροφοδοτούμενο 3κύλινδρο 1,0 λίτρου, 92 ίππων που διατίθεται σε όλη τη γκάμα του Micra με επιλογή μεταξύ 5τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων ή αυτόματου CVT.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!