Vettel και Stroll ντριφτάρουν με την Aston Martin του James Bond (video)

Ποιος από τους δύο οδηγούς της Formula 1 θα τα πάει καλύτερα με την DB5;

Vettel και Stroll ντριφτάρουν με την Aston Martin του James Bond (video)

Ποιος από τους δύο οδηγούς της Formula 1 θα τα πάει καλύτερα με την DB5;

Στα… παπούτσια του James Bond μπήκαν για λίγο οι δύο οδηγοί της Aston Martin F1 Team. Με αφορμή την κυκλοφορία της νέας ταινίας No Time To Die με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig, οι Sebastian Vettel και Lance Stroll είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν τέσσερα εμβληματικά αυτοκίνητα της Aston Martin. Στην αρχή προσπάθησαν να μιμηθούν πίσω από το τιμόνι της DB5 τον πρώην οδηγό ράλλυ Mark Higgins, ο οποίος συμμετείχε στην ταινία στις σκηνές δράσης. Στη συνέχεια, ανέλαβε δράση ο πρώην οδηγός της F1 και νυν σχολιαστής, Martin Brundle. Τι λέτε, τα κατάφεραν;

H DB5 είναι το αυτοκίνητο που περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο έχει ταυτιστεί με τον «007». Και όχι άδικα, καθώς το έχουν οδηγήσει ο Sean Connery στο «Goldfinger» το 1964 και στο «Thunderball» το 1965, ο Pierce Brosnan στο «Goldeneye» το 1995 και στο «Tomorrow never dies» το 1997, αλλά και ο Daniel Craig στο «Casino Royale» το 2006, στο «Skyfall» το 2012 και στο «Spectre» το 2015, πριν από το «No Τime to Die» που βγαίνει την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου στις κινηματογραφικές αίθουσες της Ευρώπης και της χώρας μας.

Ποια ήταν όμως η πρώτη σκηνή με το βρετανικό Grand Tourer σε ταινία του James Bond; Πίσω στο 1964, ο Q σύστησε την DB5 στον Βρετανό μυστικό πράκτορα, παρουσιάζοντας όλες τις προδιαγραφές της. Όπως αλεξίσφαιρα τζάμια, πινακίδες κυκλοφορίας που αλλάζουν, ραντάρ παρακολούθησης, πολυβόλα, μέχρι και εκτινασσόμενο κάθισμα!

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!