Τα 150 δευτερόλεπτα του video με τις SF90 Stradale και Portofino M στους δρόμους του Χονγκ Κονγκ, μέρα και νύχτα, δείχνουν αποτέλεσμα άρτιας δουλειάς. Και είναι, με την μόνη εξαίρεση ότι δεν χρησιμοποιήθηκε επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης, αλλά ένα smartphone!
Η Blackbird Concessionaires, ο επίσημος ντίλερ της Ferrari στο Χονγκ Κονγκ, γύρισε ένα video διάρκειας 2,5 λεπτών με τα δύο ιταλικά supercar, με πλάνα αποκλειστικά από iPhone 12 Pro Max.
«Με συνάρπαζε η ιδέα ότι μία συσκευή που όλοι έχουμε στην τσέπη μας, μπορεί να δημιουργήσει κάτι πραγματικά όμορφο», δήλωσε ο Frank Liew, Διευθυντής Μάρκετινγκ της Blackbird Concessionaires. Το μόνο που χρειάστηκε για σταθερά πλάνα ήταν ο ειδικός βραχίονας, πάνω στον οποίο τοποθετήθηκε το κινητό τηλέφωνο.
- Γνώρισε το MG ZS MAX, με τιμή από 18.950 ευρώ & 7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση!
- Αφιέρωμα «Don’t Worry, Buy Happy»: Το αυτοκίνητο που σου ταιριάζει βρίσκεται εδώ!
- Πώς είναι να ζεις καθημερινά με το νέο Chery TIGGO 7 HEV; (video)
- F1: Τα ρεκόρ του Kimi Antonelli καθ’ οδόν προς τον τίτλο
- Αφιέρωμα «City Mode: ON»: Επιστροφή στην πόλη!
Δείτε το video με πρωταγωνίστριες τις SF90 Stradale και Portofino M