Παγκόσμιο ντεμπούτο για την Pininfarina Battista

Η πρώτη Battista ταξιδεύει ήδη για τις ΗΠΑ, όπου θα εμφανιστεί στην Εβδομάδα Αυτοκινήτου του Monterey

Παγκόσμιο ντεμπούτο για την Pininfarina Battista

Η πρώτη Battista ταξιδεύει ήδη για τις ΗΠΑ, όπου θα εμφανιστεί στην Εβδομάδα Αυτοκινήτου του Monterey

Η Automobili Pininfarina κάνει το πιο σημαντικό βήμα της πρωτοποριακής αμιγώς ηλεκτρικής Battista hyper GT, με το πρώτο αυτοκίνητο προδιαγραφών παραγωγής να κάνει το ντεμπούτο του στους δρόμους της Καλιφόρνια, ως μέρος μιας σειράς εκδηλώσεων στα πλαίσια της Εβδομάδας Αυτοκινήτου του Monterey από τις 12 ως τις 15 Αυγούστου 2021.

Η συγκεκριμένη Battista διαθέτει διακριτικό μαύρο αμάξωμα από εμφανή ανθρακονήματα και μαύρες γυαλιστερές ζάντες Impulso.

Στο εσωτερικό, το πρώτο μοντέλο προδιαγραφών παραγωγής που βγήκε από το ατελιέ Cambiano στην Ιταλία, διαθέτει μαύρο δέρμα με εντυπωσιακές ραφές Iconica Blu και καπιτονέ καθίσματα Pilota από Iconica Blu Alcantara. Τα καθίσματα διαθέτουν λεπτομέρειες Pilota Carbon με εμφανή ανθρακονήματα που ταιριάζουν με το εξωτερικό του αυτοκινήτου.

Στην Εβδομάδα Αυτοκινήτου του Monterey θα πραγματοποιηθεί επίσης η αμερικανική πρεμιέρα του Battista Anniversario, ένα φόρος τιμής στη ζωή και το έργο του Battista “Pinin” Farina. Περιορισμένη σε μόλις πέντε οχήματα παγκοσμίως, αντιπροσωπεύει την κορυφή της σχεδιαστικής φιλοσοφίας «Pura» της Automobili Pininfarina, με αεροδυναμικές βελτιώσεις και λεπτομέρειες που αποδεικνύουν μια μοναδικά δυναμική προσωπικότητα.

Στο πλαίσιο ενός εκτεταμένου προγράμματος εκδηλώσεων που ετοιμάστηκε για τους πελάτες της Automobili Pininfarina στη Βόρεια Αμερική, το Battista hyper GT θα συνοδεύεται στο Pebble Beach Concours d’Elegance από ένα στόλο εμβληματικών οχημάτων σχεδιασμένων από την Pininfarina για να γιορτάσουν περισσότερα από 90 χρόνια σχεδιαστικής ιστορίας.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!