Pininfarina Battista, μοναδικά μοναδική

Με το hyper GT εμπνευσμένο από την πόλη της Νέας Υόρκης, η Pininfarina παρουσιάζει τη διαδικασία εξατομίκευσης του μοντέλου, που παρέχει 128 εκατομμύρια συνδυασμούς

Pininfarina Battista, μοναδικά μοναδική

Με το hyper GT εμπνευσμένο από την πόλη της Νέας Υόρκης, η Pininfarina παρουσιάζει τη διαδικασία εξατομίκευσης του μοντέλου, που παρέχει 128 εκατομμύρια συνδυασμούς

Στα χρώματα της αστερόεσσας είναι η πρώτη εξατομικευμένη παραγγελία της Battista, εμπνευσμένη από την εμβληματική Νέα Υόρκη, με το «Exposed Signature Carbon» με νήμα «Iconica Blu» που βλέπουμε για πρώτη φορά στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Όλοι οι πελάτες της Automobili Pininfarina καλούνται σε ένα ταξίδι με την ομάδα σχεδιασμού για να δημιουργήσουν το τέλειο αμιγώς ηλεκτρικό hyper GT ακριβώς όπως το έχουν φανταστεί, μέσα από μια διεξοδική διαδικασία. Το Atelier στο εργοστάσιο παραγωγής στο Cambiano, που θα λειτουργήσει αργότερα μέσα στη χρονιά, θα προσφέρει το τέλειο περιβάλλον για να εμπνεύσει τη δημιουργική διαδικασία, στεγάζοντας ένα ευρύ φάσμα δειγμάτων χρωμάτων και υλικών δίπλα στη γραμμή συναρμολόγησης, όπου οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της Automobili Pininfarina θα μετατρέψουν τα όνειρα των πελατών σε πραγματικότητα.

Η Sara Campagnolo, επικεφαλής του τμήματος Σχεδιασμού Χρωμάτων και Υλικών της Pininfarina, δήλωσε: «Το όνομα Pininfarina έχει μια μεγάλη κληρονομιά μοναδικών αυτοκινήτων και η Battista συνεχίζει αυτήν την κληρονομιά καθώς κάθε όχημα θα είναι πραγματικά μοναδικά εξατομικευμένο. Οι πελάτες μας έχουν την ευκαιρία να έρθουν στη Automobili Pininfarina, και να ενταχθούν στη διαδικασία σχεδιασμού μαζί με τους ταλαντούχους τεχνίτες μας, για να εξασφαλίσουν ότι το αυτοκίνητο τους θα αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα και το γούστο τους. Γίνονται κομμάτι της βιώσιμης πολυτέλειας, δημιουργώντας ένα μοναδικό συλλεκτικό όχημα».

Κάθε τμήμα του αυτοκινήτου γίνεται ξεχωριστό, με τους πελάτες να μπορούν να έχουν άποψη ώστε το αποτέλεσμα να είναι πραγματικά μια μοναδική δημιουργία. Ο συνδυασμός προηγμένων υλικών με παραδοσιακές τεχνικές και τα ζωγραφισμένα στο χέρι φινιρίσματα απαιτούν εκατοντάδες εργατοώρες από ειδικούς.

Εκτός επιλογή μεταξύ 56 εξωτερικών φινιρισμάτων, οι ιδιοκτήτες της Battista έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν αμάξωμα με εμφανή ανθρακονήματα (Exposed Signature Carbon), ειδικά φινιρίσματα βαφής για την οροφή «Goccia», εξωτερικά διακοσμητικά με τη μορφή ανοδιωμένων λεπτομερειών ή κατά παραγγελία χρώμα, ακόμα και χρωματικές αντιθέσεις ανάλογα με τις επιθυμίες τους. Συνολικά υπάρχουν 128 εκατομμύρια συνδυασμοί στη διάθεση των πελατών.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!