Mercedes-Benz GLC: Ξεκινάει την εμπορική της πορεία στην Ελλάδα (τιμές)

Ανακοινώθηκαν οι τιμές της νέας γενιάς της Mercedes-Benz GLC, που διακρίνεται για την τεχνολογία της, με πλήρως εξηλεκτρισμένη γκάμα.

Mercedes-Benz GLC: Ξεκινάει την εμπορική της πορεία στην Ελλάδα (τιμές)

Ανακοινώθηκαν οι τιμές της νέας γενιάς της Mercedes-Benz GLC, που διακρίνεται για την τεχνολογία της, με πλήρως εξηλεκτρισμένη γκάμα.

Στη νέα, δεύτερη γενιά της, η Mercedes-Benz GLC έρχεται με πλήρως εξηλεκτρισμένη γκάμα, μεγαλύτερες διαστάσεις, αλλά και πλούσια, εν γένει τεχνολογία. Όλες οι εκδόσεις της εφοδιάζονται με ήπια υβριδικό σύστημα 48V, ενώ υπάρχουν και Plug-in hybrid εκδόσεις με ηλεκτρική αυτονομία που ξεπερνάει τα 100 χιλιόμετρα.

Η νέα Mercedes-Benz GLC ξεκινάει την εμπορική της πορεία στην ελληνική αγορά και θα είναι αρχικά διαθέσιμη με τις ήπια υβριδικές εκδόσεις της, βενζίνης και diesel.

Σχεδιαστικά η νέα γενιά του γερμανικού πολυτελούς SUV υιοθετεί στοιχεία της μάρκας που την καθιστούν άμεσα αναγνωρίσιμη. Διαθέσιμη σε έκδοση Avantgarde με πακέτο χρωμίου ή AMG Line με πιο σπορ στοιχεία, πιο επιθετική μάσκα, με διαφορετική ποδιά. Οι θόλοι είναι βαμμένη στο χρώμα του αμαξώματος και γεμίζουν από τους μεγάλους τροχούς 18 μέχρι και 20 ιντσών.

Το μήκος της νέας Mercedes-Benz GLC είναι 4,716 μ. και είναι κατά 60 χιλ. μεγαλύτερη από την προκάτοχό της, ενώ είναι 4 χιλ. πιο χαμηλή. Οι χώροι είναι σημαντικά βελτιωμένοι, τόσο όσον αφορά αυτούς για τους επιβάτες, όσο και αυτούς για τις αποσκευές, με τον όγκο να φτάνει τα 600 λίτρα.

Στο εσωτερικό κυριαρχεί η νέα οθόνη 11,9 ιντσών με κάθετη τοποθέτηση, ενώ η κονσόλα είναι οδηγοκεντρικά τοποθετημένη, για καλύτερη εργονομία. Μια σειρά πλήκτρων είναι διαθέσιμη, ενώ υπάρχει σαρωτής δακτυλικού αποτυπώματος, που επιτρέπει σε κάθε οδηγό να διαμορφώνει το σύστημα σύμφωνα με τις επιλογές του και τις ανάγκες του.

Η οθόνη αφής του συστήματος MBUX είναι συμβατή με ενημερώσεις λογισμικού over-the-air, που φροντίζουν να διατηρούν ενημερωμένες τις λειτουργίες του αυτοκινήτου. Την εικόνα συμπληρώνει η ψηφιακή οθόνη 12,3 ιντσών του πίνακα οργάνων.

Την έναρξη της εμπορικής πορείας του νέου SUV της Mercedes-Benz κάνουν οι εκδόσεις βενζίνης GLC 200 4MATIC και GLC 300 4MATIC και diesel GLC 220 d 4MATIC. Όλες διαθέτουν ήπια υβριδική τεχνολογία. Η απόδοση των συγκεκριμένων εκδόσεων είναι: GLC 200 4MATIC 200 ίπποι και 320 Nm ροπής, GLC 300 4MATIC 258 ίπποι και 400 Nm ροπής και GLC 220 d 4MATIC 197 ίπποι και 440 Nm ροπής.

Οι τιμές της νέας Mercedes-Benz GLC στην Ελλάδα είναι:

Έκδοση Τιμή
GLC 200 4MATIC 66.500 ευρώ
GLC 220d 4MATIC 71.500 ευρώ
GLC 300 4MATIC 75.500 ευρώ

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!