Το instacar, η ελληνική εταιρεία με υπηρεσίες ευέλικτου leasing και πώλησης οχημάτων, δημιούργησε μια νέα προσφορά, δίνοντας τη δυνατότητα, σε νέους και σε παλιούς συνδρομητές, να επιλέξουν το όχημα που επιθυμούν και να εξασφαλίσουν έκπτωση 50% στο μηνιαίο μισθωτήριό τους, για τους δύο πρώτους μήνες.
Η προσφορά, η οποία ξεκίνησε στις 15 Μαρτίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 17 Απριλίου, εφαρμόζεται σε ολόκληρο το σύνολο του στόλου του instacar. Ανάμεσα στα διαθέσιμα οχήματα, περιλαμβάνεται και το νέο Citroen C3, το οποίο οι συνδρομητές έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν με ιδιαίτερα προνομιακούς όρους, στα 111 € για τους δύο πρώτους μήνες και στη συνέχεια στα 222 € μηνιαίως.
Με αυτή την πρωτοβουλία, το instacar δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές του να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα του ευέλικτου leasing, που περιλαμβάνουν μηδενική προκαταβολή, ευελιξία αλλαγής οχήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες του οδηγού, δυνατότητα διακοπής της συνδρομής οποιαδήποτε στιγμή, καθώς και κάλυψη όλων των εξόδων χρήσης, με εξαίρεση τα καύσιμα.
