Maserati MC Edition

Μια ειδική έκδοση, φόρος τιμής στην αγωνιστική ιστορία της, που είναι διαθέσιμη σε όλα της τα μοντέλα.

Maserati MC Edition

Μια ειδική έκδοση, φόρος τιμής στην αγωνιστική ιστορία της, που είναι διαθέσιμη σε όλα της τα μοντέλα.

Το όνομα της Maserati είναι συνυφασμένο με τα σπορ μοντέλα, αλλά και τους αγώνες. Μετράει σχεδόν έναν αιώνα ιστορία, από τότε που για πρώτη φορά ο ιδρυτής της εταιρείας, Alfieri Maserati, βρέθηκε πίσω από το τιμόνι του αγωνιστικού Tipo 26, τρέχοντας στην ιστορική διαδρομή Targa Florio και κατακτώντας τη νίκη.

Σήμερα, η ιταλική εταιρεία δημιουργεί μια ειδική έκδοση MC Edition, με τα αρχικά να ερμηνεύονται ως Maserati Corse. Τα V8 μοντέλα Ghibli, Qyattroporte και Levante είναι οι εκφραστές αυτής της «αγωνιστικής ιστορίας».

Κάτω από το καπό υπάρχει ένας V8 κινητήρας 3,8 λίτρων, ο οποίος με τη βοήθεια δύο turbo αποδίδει 580 ίππους και 730 Nm ροπής! Η επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 4,3 δλ. με τη μέγιστη ταχύτητα να αγγίζει τα 326 χλμ./ώρα, όσον αφορά την Ghibli.

Όλες ανεξαιρέτως ξεχωρίζουν για τις νέες αποχρώσεις τους σε κίτρινο και μπλε, τα επίσημα χρώματα της γενέτειρας πόλης, της Μόντενα. Επιπλέον, εξοπλίζονται με νέες ζάντες ειδικής σχεδίασης, σε διαστάσεις 21 ιντσών και 22 για το SUV της ιταλικής φίρμας τη Levante.

Αλλαγές έχουν γίνει και στο εσωτερικό, με νέο σύστημα ήχου της Bower and Wilkins, αλλά και νέες επενδύσεις και το έμβλημα της MC Edition κεντημένο στα προσκέφαλα των καθισμάτων.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!