Συνεχίζουν με Audi ο Zidane και οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης

Η συνεργασία της γερμανικής μάρκας με την ισπανική ομάδα διαρκεί 19 έτη

Συνεχίζουν με Audi ο Zidane και οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης

Η συνεργασία της γερμανικής μάρκας με την ισπανική ομάδα διαρκεί 19 έτη

Τα SUV της οικογένειας Q ή τα σπορ RS επέλεξαν οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίοι παρέλαβαν τα νέα αυτοκίνητά τους για το 2021 από την Audi. Ακολουθώντας τη νέα τάση στην αυτοκίνηση, η Ρεάλ Μαδρίτης παρέλαβε φέτος για πρώτη φορά μόνο εξηλεκτρισμένα αυτοκίνητα: με ήπια ή plug-in υβριδική τεχνολογία ή αμιγώς ηλεκτρικά. Όλα φυσικά είναι εξοπλισμένα με την τεχνολογία τετρακίνησης quattro.

Μοντέλο της γκάμας Q επέλεξαν ο Βέλγος τερματοφύλακας Thibaut Courtois, ο Γερμανός μέσος Toni Kroos και ο Γάλλος σέντερ φορ Karim Benzema, ενώ ο συμπατριώτης του κεντρικός αμυντικός Raphael Varane, διάλεξε αμιγώς ηλεκτρικό e-tron Sportback. Ο Ισπανός αμυντικός Alvaro Odriozola διάλεξε το plug-in υβριδικό Audi A7 Sportback και ο Γάλλος αμυντικός Ferland Mendy που σκόραρε στον αγώνα του Champions League απέναντι στην Αταλάντα το Q8 50 TDI quattro.

Φυσικά, διατηρήθηκε και η παράδοση που θέλει αρκετούς παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης να προτιμούν τις πολύ γρήγορες εκδόσεις. Για παράδειγμα, ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος Carlos Casemiro θα οδηγεί φέτος το RS 7 Sportback ενώ ο προπονητής Zinedine Zidane όπως ο αρχηγός της Ρεάλ και της εθνικής ομάδας της Ισπανίας, Sergio Ramos, επέλεξαν το RS 6 Avant, με ήπιο υβριδικό σύστημα σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!