Το Ford Ranger με νέες εκδόσεις Stormtrak και Wolftrak

Δύο ειδικές εκδόσεις περιορισμένης παραγωγής προστέθηκαν στη γκάμα του pick up της Ford

Το Ford Ranger με νέες εκδόσεις Stormtrak και Wolftrak

Δύο ειδικές εκδόσεις περιορισμένης παραγωγής προστέθηκαν στη γκάμα του pick up της Ford

Το νέο Ford Ranger Stormtrak βασίζεται στο δημοφιλές Wildtrak, έχοντας όμως επιπλέον στοιχεία που το καθιστούν ξεχωριστό. Το ειδικό κόκκινο χρώμα είναι αποκλειστικό για αυτή την έκδοση, όπως και οι ανάλογου χρώματος λεπτομέρειες που συναντάμε στις εισαγωγές αέρα στη μάσκα. Επιπλέον, διαθέσιμα είναι και δύο άλλες επιλογές, σε λευκό και μπλε.

Ο εξοπλισμός του Ranger Stormtrak περιλαμβάνει φώτα LED, προστατευτικά κάτω από το αμάξωμα, διαχωριστικό στο χώρο φόρτωσης, συρόμενο κάλυμμα, μαύρους πίσω προφυλακτήρες και τρισδιάστατα σήματα της έκδοσης. Κόκκινες λεπτομέρειες στο εσωτερικό δίνουν τη ξεχωριστή νότα.

Όλες οι εκδόσεις Stormtrak εφοδιάζονται με τον 4κύλινδρο 2λιτρο κινητήρα EcoBlue, απόδοσης 213 ίππων και 500 Nm ροπής, που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 10 σχέσεων και τετρακίνηση.

Ford Ranger Wolftrak

Το Wolftrak βασίζεται στο Ranger XLT και εφοδιάζεται με τον 2λιτρο ντίζελ κινητήρα που συνδυάζεται όμως με 6άρι χειροκίνητο ή 10 αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Η μετάδοση περνάει και στους τέσσερις τροχούς, αλλά σε αυτή την περίπτωση υπάρχει και ένα δυνατότητα κλειδώματος του διαφορικού, όπως και ελαστικά για off road χρήση.

Αισθητικά ξεχωρίζει για τις μπάρες στο χώρο φόρτωσης, το σκαλοπάτι στα πλαϊνά του αυτοκινήτου, το ειδικό γκρι χρώμα και τις ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών. Φυσικά, ως έξτρα εξοπλισμός, είναι διαθέσιμο και το συρόμενο κάλυμμα του χώρου φόρτωσης.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!