Skoda Octavia Sportline: Για όσους η RS είναι μακρινό όνειρο

Το μεσαίο οικογενειακό σε νέα έκδοση με σπορ πινελιές εξωτερικά και στην καμπίνα

Skoda Octavia Sportline: Για όσους η RS είναι μακρινό όνειρο

Το μεσαίο οικογενειακό σε νέα έκδοση με σπορ πινελιές εξωτερικά και στην καμπίνα

Για πρώτη φορά η Skoda τοποθετεί στη γκάμα της την Octavia Sportline. Το δημοφιλές οικογενειακό αποκτά έτσι έκδοση εξοπλισμού με σπορ αισθητική, που τοποθετείται ανάμεσα στην Octavia Style και την κορυφαία RS.

Αισθητικά, η Octavia Sportline (σε hatchback και combi αμάξωμα) ξεχωρίζει από τα ένθετα σε μαύρο χρώμα στους προφυλακτήρες και την μάσκα, το σπορ τριάκτινο τιμόνι, τα σπορ καθίσματα με τα ενσωματωμένα προσκέφαλα. Στάνταρ είναι οι ζάντες 17 ιντσών, υπάρχει όμως η δυνατότητα επιλογής 18 ή 19 ιντσών. Προαιρετικά, οι εκδόσεις Sportline μπορούν να παραγγελθούν με μία σειρά από συστήματα υποβοήθησης, καθώς και με το ρυθμιζόμενο πλαίσιο DCC (Dynamic Chassis Control), που επεμβαίνει στην απόσβεση των αμορτισέρ.

Τα τρία Skoda με φυσικό αέριο που κυκλοφορούν στην Ελλάδα

Όσον αφορά τους συνδυασμούς με κινητήρες, η Octavia Sportline είναι διαθέσιμη με πλήρη γκάμα βενζίνης, diesel και φυσικού αερίου (CNG), με εύρος ισχύος από 115 έως 204 ίππους (στην τελευταία περίπτωση πρόκειται για την plug-in υβριδική Octavia iV). Ο 1.5 TSI 150 PS μπορεί να συνδυαστεί με κιβώτιο DSG και τεχνολογία mild hybrid, ενώ ο 2.0 TSI 190 PS έρχεται στάνταρ με DSG και τετρακίνηση.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!