F1: «F1nally» Porsche

Άλλο ένα επίσημο έγγραφο που ήρθε στην επιφάνεια, δείχνει πως είναι σχεδόν δεδομένο ότι η Porsche θα εισέλθει στη Formula 1 το 2026, με τους καινούργιους κανονισμούς μονάδων ισχύος.

F1: «F1nally» Porsche

Άλλο ένα επίσημο έγγραφο που ήρθε στην επιφάνεια, δείχνει πως είναι σχεδόν δεδομένο ότι η Porsche θα εισέλθει στη Formula 1 το 2026, με τους καινούργιους κανονισμούς μονάδων ισχύος.

Το γεγονός ότι η Porsche ενδιαφέρεται να εισέλθει στη Formula 1 το 2026, με τους καινούργιους κανονισμούς μονάδων ισχύος, δεν αποτελεί μυστικό. Τα έγγραφα του Μαρόκου επιβεβαίωσαν ότι θα συνεργαστεί με τη Red Bull, αγοράζοντας μάλιστα το 50% της Red Bull Technology, της εταιρείας που κατασκευάζει τα μονοθέσια με τα οποία αγωνίζεται η αυστριακή ομάδα.

Τώρα, περισσότερες αποδείξεις από επίσημα έγγραφα -αυτή τη φορά από τη Γερμανία- δείχνουν ξανά τις προθέσεις της Porsche. Τις περασμένες ημέρες, η γερμανική μάρκα κατέθεσε ένα εμπορικό σήμα που δεν αφήνει πολλά περιθώρια αμφιβολίας.

Ένα επίσημο έγγραφο που κατατέθηκε στο Deutsches Patent und Markenamt, το γερμανικό παράρτημα του Γραφείου Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων, που ήρθε στην επιφάνεια μας δίνει περισσότερες λεπτομέρειες. Στις 10 Αυγούστου κατατέθηκε αίτηση για την καταχώριση του εμπορικού σήματος «F1nally» από την «Dr. Ing. h.c. F. Porsche Aktiengesellschaft, 70435 Stuttgart, DE».

Το αίτημα αυτό έγινε δεκτό την Κυριακή 14 Αυγούστου, ημερομηνία καταχώρησης στο μητρώο. Δεδομένου του ονόματος, που περιλαμβάνει τόσο την αγγλική λέξη «finally» (επιτέλους) όσο και τον όρο F1, είναι σχεδόν δεδομένο ότι αφορά τις δραστηριότητες της Porsche στη Formula 1.

Αυτό που περιμένει η Porsche για να ανακοινώσει επίσημα την είσοδό της στη Formula 1 είναι η δημοσιοποίηση των κανονισμών των μονάδων ισχύος της Formula 1 από το 2026 και έπειτα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αύριο, Τρίτη 16 Αυγούστου, το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της FIA αναμένεται να ψηφίσει την έγκριση των κανονισμών.

Porsche F1nally

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!