Morgan Plus Four CX-T – Για μοναδικές περιπέτειες

Μια ειδική έκδοση του Morgan Plus Four, φτιαγμένη για περιπέτεια

Morgan Plus Four CX-T – Για μοναδικές περιπέτειες

Μια ειδική έκδοση του Morgan Plus Four, φτιαγμένη για περιπέτεια

Η Morgan ειδικεύεται σε μοντέλα με σπορ χαρακτήρα, που εστιάζουν στο δρόμο. Η μικρή παραγωγής της εταιρείας είναι το άλλο χαρακτηριστικό της, με τα μοντέλα της να εστιάζουν σε ένα ιδιαίτερο κοινό, που δεν αρκείται στα συμβατικά μοντέλα.

Έτσι, με αυτή τη φιλοσοφία δημιούργησε μια ειδική έκδοση για αποδράσεις εκτός δρόμου. Πρόκειται για το Morgan Plus Four CX-T, μια ειδική έκδοση του, Plus Four. Δεν είναι ένα ακόμα SUV, αλλά μια παραλλαγή του μοντέλου δρόμου, που έχει ως στόχο να αναδείξει την αξιοπιστία της εταιρείας, αλλά και τις διευρυμένες δυνατότητές του.

Οι τροποποιήσεις που έχει δεχθεί το αυτοκίνητο εστιάζονται στο πίσω μέρος, που έχει δημιουργηθεί ένα νέος χώρος για επιπλέον αποσκευές. Πιο συγκεκριμένα, στο πίσω μέρος, στο χώρο που έχει δημιουργηθεί από την αφαίρεση το καλύμματος, έχουν τοποθετηθεί δύο δοχεία καυσίμου χωρητικότητας 11 λίτρων και δύο ρεζέρβες.

 

Ειδικές σχάρες είναι ικανές να μεταφέρουν ποδήλατα ή surf, εξυπηρετώντας το lifestyle το ιδιοκτήτη και αναβαθμίζοντας τον περιπετειώδη χαρακτήρα του μοντέλου. Αλλαγές έχουν γίνει και στην ανάρτηση προκειμένου να αυξηθεί η καθαρή απόσταση από το έδαφος στα 23 εκατοστά

Θα κατασκευαστούν μόνο οκτώ αυτοκίνητα, με τιμή που θα αγγίζει σχεδόν τα 200.000 ευρώ.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!