Lotus Emira – Driving Performance

Το νέο δημιούργημα της Lotus μέσα στην πίστα της

Η Lotus Emira είναι το νέο σπορ μοντέλο της βρετανικής φίρμας που θα παραδοθεί στους πρώτους τυχερούς ιδιοκτήτες της μέσα στο 2022. Σχεδιαστικά, ακολουθεί τη φιλοσοφία που διακρίνει τα μοντέλα της Lotus, ενώ εφοδιάζεται με ένα μεγάλο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 3,5 λίτρων με διάταξη V και 6 κυλίνδρους.

Λίγο πριν τις πρώτες παραδόσεις, η Lotus και πιο συγκεκριμένα ο Gavan Kershaw, ο διευθυντής Attributes & Product Integrity βρέθηκε πίσω από το τιμόνι της, στην πίστα Hethel της Lotus και μας παρουσιάζει το αυτοκίνητο.

Μας εξηγεί τα τέσσερα προγράμματα οδήγησης, Tour, Sport, Race και Fully Off και τις διαφορές τους. Το Tour έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μέγιστη σταθερότητα και έλεγχο, ενώ το Sport επιτρέπει την ολίσθηση και βελτιώνει την απόκριση του γκαζιού.

Η λειτουργία Race αλλάζει τα ψηφιακά όργανα σε ρύθμιση που εστιάζει στις επιδόσεις και επιτρέπει περισσότερη ολίσθηση, χωρίς να μειώνει την απόκριση του ABS. Τέλος, το Fully Off απενεργοποιεί όλα τα συστήματα ευστάθειας και δίνει 100% τον έλεγχο στον οδηγό.

 

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!