Sydney Sweeney: “Αισθάνομαι ότι είμαι ο καλύτερος εαυτός μου όταν είμαι στο συνεργείο”

Η διάσημη ηθοποιός έχει λογαριασμό στο TikTok με εκατομμύρια ακολούθους, όπου ανεβάζει videos από τα μαστορέματα που κάνει στο συνεργείο της.

Sydney Sweeney: “Αισθάνομαι ότι είμαι ο καλύτερος εαυτός μου όταν είμαι στο συνεργείο”

Η διάσημη ηθοποιός έχει λογαριασμό στο TikTok με εκατομμύρια ακολούθους, όπου ανεβάζει videos από τα μαστορέματα που κάνει στο συνεργείο της.

H Sydney Sweeney είναι μια νεαρή ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές του HBO «Euphoria» και «Λευκός Λωτός». Το τελευταίο διάστημα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι και η ιδιαίτερη σχέση που έχει με τα αυτοκίνητα, η οποία αποτέλεσε και ευκαιρία για να συνεργαστεί με τη Ford.

Δύσκολα θα πίστευε κανείς πως η φράση που διαβάσατε στον τίτλο αυτού εδώ του άρθρου, έχει βγει από τα χείλη της ξανθιάς καλλονής που βλέπετε στις φωτογραφίες. Κι όμως, αυτό ακριβώς έχει δηλώσει στο Hypebeast. Όσοι από εσάς ωστόσο έχετε λογαριασμό στο TikTok και σας αρέσουν τα αυτοκίνητα, είναι πολύ πιθανό να την έχετε δει σε κάποιο βιντεάκι της. Πρόκειται για ένα γνήσιο petrolhead θηλυκό!

Η σελίδα της στο TikTok, @Syds_Garage, έχει ξεπεράσει τους 1,7 εκατομμύρια followers, με περιεχόμενο αποκλειστικά αυτοκινητιστικό.

Η Sweeney δημιούργησε αρχικά τον συγκεκριμένο λογαριασμό για να μοιραστεί την πρόοδό της στο συνεργείο με τα μέλη της οικογένειάς της. Γρήγορα ωστόσο εξελίχθηκε σε κάτι ακόμα πιο ουσιαστικό – φυσικά έπαιξε ρόλο το ότι έχει γίνει διάσημη μέσα από την TV. Σύντομα λοιπόν κατέληξε σε μια «γαμάτη πλατφόρμα για να δείξω στα κορίτσια και σε οποιονδήποτε άλλον έχει πάθος, όποιο κι αν είναι αυτό, ότι μπορεί να το ακολουθήσει», όπως λέει η ίδια.

Ακόμη και στο Instagram όμως, (Sydney_sweeney) όπου έχει 18,2 εκατομμύρια ακολούθους, τα ποσταρίσματα με αυτοκίνητα είναι αρκετά συχνά. Αν αυτό δεν αποτελεί την καλύτερη απόδειξη για την αγάπη που τρέφει η 27χρονη ηθοποιός για τα αυτοκίνητα και τις επισκευές, τότε τι; Όταν λέμε επισκευές, το εννοούμε! Κάντε scroll στο λογαριασμό της στο TikTok και θα τη δείτε να μας εξηγεί πώς αλλάζουμε αντλία καυσίμου ή μπουζοκαλώδια, για παράδειγμα!

Ford and Sydney Sweeney, in collaboration with Dickies, launch a new workwear line.

Και εδώ ερχόμαστε στον μεγάλο της έρωτα: τη δική της, καταγάλανη Mustang την οποία αποκαλεί Britney – έχει βέβαια κι ένα Ford Bronco του 1696. Έχει σχέδια για τη Mustang! Να της βάλει υδραυλικό τιμόνι, πίσω δισκόφρενα και ισχυρότερο μοτέρ.

Καθόλου τυχαία λοιπόν και η συνεργασία της με τη Ford, καρπό της οποία αποτελεί η Ford Mustang GT του 2024 την οποία σχεδίασε η Sydney, αντλώντας έμπνευση από τη δική της Britney.

«Πήρα πολλά από τα ρετρό vibes από τη δική μου Mustang και τα έβαλα σε αυτή τη μοντέρνα έκδοση του 2024. Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που φωνάζουν ‘Syd‘. Το λατρεύω», εξηγεί η ίδια για το αυτοκίνητο που πρόκειται να καταλήξει σε κάποιον τυχερό θαυμαστή της. «Αυτό το αυτοκίνητο είναι για όποιον κάνει μεγάλα όνειρα. Είναι για κάποιον που μπορεί να ανακαλύψει το δέσιμο του DNA με τα οχήματά του. Νομίζω ότι μπορείς πάντα να καταλάβεις πότε κάποιος μπορεί πραγματικά να αναπνεύσει με το αυτοκίνητό του. Ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται πολύ περίεργο, αλλά όταν μιλάς με ανθρώπους του αυτοκινήτου, μπορούν να καταλάβουν, να ακούσουν και να νιώσουν το αυτοκίνητό τους».

Άλλα στοιχεία που κάνουν ξεχωριστή τη συγκεκριμένη Mustang είναι το έμβλημα «Ford x Sydney Sweeney heart bolt» από την κολεξιόν με ρούχα εργασίας που επίσης αποτελεί καρπό της συνεργασίας με τη Ford. Το συγκεκριμένο λογότυπο βρίσκεται στα πλαϊνά πάνελ του αμαξώματος, στα εσωτερικά μαρσπιέ, στο ταμπλό και στα καθίσματα με τη δερμάτινη επένδυση.

Ακόμη και ο κινητήρας φέρει την υπογραφή της διάσημης ηθοποιού. Όσο για τα αστέρια LED στον ουρανό της καμπίνας που αλλάζουν χρώμα, αυτά υποδηλώνουν την αγάπη της Sweeney για τις νυχτερινές διαδρομές…

Όπως έχει διαβεβαιώσει, η Sydney έχει ήδη προγραμματίσει το επόμενο πρότζεκτ της: «Στα γυρίσματα του Euphoria, μου αρέσει να έχω ένα αυτοκίνητο στο συνεργείο για να ασχολούμαι στον ελεύθερο χρόνο μου. Μπορώ να είμαι πιο πολύ Syd. Με γαληνεύει». Είναι να μη λατρεύεις αυτό το κορίτσι; Όχι, πείτε μας…

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!