H -πράσινη- Mercedes-AMG A45 S Limited Edition

To χαρακτηριστικό χρώματ Green Hell Magno της Mercedes-AMG έχει εφαρμοστεί σε μια A45 S 4ΜATIC+, με μερικές κίτρινες πινελιές.

H -πράσινη- Mercedes-AMG A45 S Limited Edition

To χαρακτηριστικό χρώματ Green Hell Magno της Mercedes-AMG έχει εφαρμοστεί σε μια A45 S 4ΜATIC+, με μερικές κίτρινες πινελιές.

Η Mercedes-AMG αποκάλυψε μια νέα ειδική έκδοση της A45 S, τη  Limited Edition, που θα είναι διαθέσιμη σε περιορισμένο αριθμό μονάδων. Η A45 δραστηριοποιείται στην κορυφή της κατηγορίας των hot hatchback, σε μεγάλο βαθμό χωρίς αντίπαλο, μέχρι να έρθει το ανανεωμένο RS 3 της Audi, αλλά ο μοναδικός συνδυασμός βαφής και χρώματος σε αυτή την έκδοση την κάνει να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο.

Η Mercedes-AMG A45 S Limited Edition διατίθεται αποκλειστικά με το χρώμα Green Hell Magno, ένα χρώμα που εισήχθη στην προηγούμενη γενιά του supercar Mercedes-AMG GT R και πήρε το όνομά του από την πίστα του Nurburgring (το θρυλικό Nordschleife), στην οποία όλες οι AMG περνούν πολύ χρόνο κατά τη διάρκεια της εξέλιξής τους.

Παράλληλα με το ματ πράσινο χρώμα, η AMG έχει επίσης εφαρμόσει μια επιλογή από μοναδικά χρωματιστά γραφικά σε έντονο κίτρινο χρώμα. Αυτά περιλαμβάνουν λωρίδες κατά μήκος του splitter, των μαρσπιέ και του πίσω προφυλακτήρα, καθώς και σε λωρίδες στα πλευρά του αυτοκινήτου, στο καπό, τα φτερά και τους πίσω αεραγωγούς.

Η πιο εντυπωσιακή εφαρμογή του κίτρινου χρώματος είναι στις σφυρήλατες ζάντες 19”, οι οποίες έχουν ένθετα κίτρινου χρώματος στα εσωτερικά τμήματα των ακτίνων, δημιουργώντας μια πολύ ξεχωριστή εμφάνιση.

Η A45 S Limited Edition περιλαμβάνει τα Night Package 1 και 2, καθώς και ένα πακέτο αεροδυναμικής της AMG που προσθέτει τη μαύρη πίσω αεροτομή και μεγαλύτερο splitter εμπρός. Αυτά τα στοιχεία είναι προαιρετικά για το στάνταρ A45 S στις περισσότερες αγορές.

Στο εσωτερικό, η καμπίνα διαθέτει ακόμα περισσότερα κίτρινα στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων αυτών που βρίσκονται στα μπάκετ καθίσματα με σκληρή πλάτη AMG Performance και το μοναδικό κέντημα του λογότυπου «45» στη θύρα πόρτα του οδηγού.

Δεν υπάρχουν τεχνικές αλλαγές στην Limited Edition, οπότε σε συνδυασμό με το 2λιτρο 4κύλινδρο κινητήρα των 421 ίππων και το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 8 σχέσεων, υπάρχει το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης AMG Performance 4MATIC+, το οποίο ενσωματώνει ένα διαφορικό με AMG Torque Control (σύστημα ελέγχου της ροπής) στον πίσω άξονα.

Εξακολουθεί επίσης να είναι το ταχύτερο hot hatchback που κυκλοφορεί, επιταχύνοντας από τα 0-100 χλμ./ώρα σε 3,9 δευτερόλεπτα και μέγιστη ταχύτητα ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 270 χλμ./ώρα.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!