e-νημερώσου: CUPRA Born

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό CUPRA διακρίνεται για τον ανόθευτο σπορ χαρακτήρα του.

e-νημερώσου: CUPRA Born

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό CUPRA διακρίνεται για τον ανόθευτο σπορ χαρακτήρα του.

Σχεδιασμένο στη Βαρκελώνη, το αμιγώς ηλεκτρικό CUPRA Born ξεχωρίζει με την έντονα σπορτίφ αισθητική του αμαξώματος. Την ίδια στιγμή, στο εσωτερικό οι εκφραστικές γραμμές, τα ποιοτικά και σε μεγάλο βαθμό ανακυκλωμένα υλικά και η ψηφιακή τεχνολογία δίνουν μια εκλεπτυσμένη αύρα με σπορ χροιά.

Ο δυναμικός χαρακτήρας του Born βασίζεται σε τρία συστατικά: Ισχύς, στιβαρότητα και πίσω κίνηση. Το ηλεκτρικό χάτσμπακ διατίθεται σε τρεις εκδόσεις. Στη βάση της γκάμας συναντάμε το Born με ηλεκτροκινητήρα 204 ίππων, ακολουθεί εκείνη των 231 ίππων που προσφέρει εκρηκτικές επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 6,6’’), ενώ κορυφαία επιλογή είναι η έκδοση eBoost των 231 ίππων με μεγάλη αυτονομία έως 540 χλμ..

Το Born είναι διαθέσιμο με το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα Auto Credit τύπου ballοon που έχει προνομιακό σταθερό επιτόκιο 4,9%, ελάχιστη προκαταβολή από 10% και διάρκεια χρηματοδότησης έως 48 μήνες. Στο τέλος, ο πελάτης επιλέγει πώς θα διαχειριστεί την τελευταία πληρωμή: είτε με εξόφληση και διατήρηση του οχήματος, είτε με επαναχρηματοδότηση με επιτόκιο καινούριου και διατήρηση του οχήματος, είτε με επιστροφή του οχήματος και αγορά νέου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ CUPRA BORN

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!