O ΑΝΤ1 ανακοίνωσε την ομάδα σχολιασμού της F1

Ο ANT1 ανακοίνωσε την ομάδα σχολιασμού για την τηλεοπτική μετάδοση των Grand Prix της Formula 1 φέτος.

O ΑΝΤ1 ανακοίνωσε την ομάδα σχολιασμού της F1

Ο ANT1 ανακοίνωσε την ομάδα σχολιασμού για την τηλεοπτική μετάδοση των Grand Prix της Formula 1 φέτος.

Ο τηλεοπτικός σταθμός του ANT1, ανακοίνωσε την ομάδα δημοσιογράφων που θα πραγματοποιεί τη μετάδοση των αγώνων της Formula 1 φέτος, με την καινούρια σεζόν του Πρωταθλήματος να ξεκινάει το επόμενο Σαββατοκύριακο με το GP Μπαχρέιν.

Την Κυριακή 5 Μαρτίου, πριν από την έναρξη του πρώτου Grand Prix της σεζόν, θα κάνει πρεμιέρα η εκπομπή Formula 1 Show, που θα μεταδίδεται παράλληλα σε ANT1 και ΑΝΤ1+ και θα ξεκινάει 45 λεπτά πριν από την εκκίνηση των αγώνων. Στην εκπομπή θα συμμετέχουν οι Τάκης Πουρνάρακης και Πάνος Σεϊτανίδης.

Μαζί τους θα βρίσκεται ο Κώστας Λεώνης, ο οποίος θα παρουσιάζει όλα τα δρώμενα από τα πρωταθλήματα της Formula 2 και Formula 3. Στο στούντιο αλλά και στις πίστες της F1 θα βρίσκεται και η Μαρία Θωμά, παρέχοντας αποκλειστικές εικόνες και δηλώσεις οδηγών και άλλων παραγόντων του σπορ.

Μετά τον αγώνα θα ακολουθεί εκπομπή με τα σχόλια των πρωταγωνιστών και ανάλυση των κυριότερων στιγμών. Ο ANT1 θα μεταδώσει φέτος ζωντανά όλα τα Grand Prix της Formula 1, καθώς και τα σπριντ από την ελεύθερη συχνότητά του. Οι ελεύθερες και κατατακτήριες δοκιμές θα μεταδίδονται από το συνδρομητικό ANT1+.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ FORMULA 1

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!