Το νέο Volkswagen Caddy Life έρχεται στην ελληνική αγορά (τιμές)

H Volkswagen ανακοίνωσε την έλευση του πλήρως ανανεωμένου Caddy Life στην ελληνική αγορά, καθώς και τις τιμές για κάθε έκδοσή του.

Το νέο Volkswagen Caddy Life έρχεται στην ελληνική αγορά (τιμές)

H Volkswagen ανακοίνωσε την έλευση του πλήρως ανανεωμένου Caddy Life στην ελληνική αγορά, καθώς και τις τιμές για κάθε έκδοσή του.

Η πέμπτη γενιά του εξαιρετικά επιτυχημένου Volkswagen Caddy βασίζεται στη μεταβλητή πλατφόρμα MQB, που χρησιμοποιείται και στο Golf 8, υιοθετώντας πολλές προηγμένες τεχνολογίες του. Το αμάξωμα έχει ανασχεδιαστεί πλήρως, προσδίδοντας στο νέο Caddy Life καλύτερη αεροδυναμική συμπεριφορά.

Διαθέτει μεγαλύτερο μεταξόνιο (2.755 χλστ.) από τον προκάτοχό του, εξασφαλίζοντας καλύτερους χώρους, πιο ισορροπημένη οδική συμπεριφορά και πιο δυναμική εμφάνιση. Η μετάβαση στην πλατφόρμα MQB είναι επίσης εμφανέστατη εξωτερικά και στο Caddy Maxi Life, το έχει ακόμα μεγαλύτερο μεταξόνιο (2.970 mm).

Το νέο Caddy Life διαθέτει τον βενζινοκινητήρα 1.5 TSI με ισχύ 114 ίππων (84 kW) με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων και DSG 7 σχέσεων, όπως επίσης και με τον 2.0 TDI 122 ίππων (90 kW) με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων και DSG 7 σχέσεων αντίστοιχα.

To Caddy Life διατίθεται με εφτά θέσεις στον στάνταρ εξοπλισμό του. Με κοντό ή μακρύ μεταξόνιο, το μοντέλο μπορεί να μετατραπεί γρήγορα σε πενταθέσιο, καθώς τα μεμονωμένα και ανεξάρτητα καθίσματα της 3ης σειράς μπορούν να αφαιρεθούν. Τόσο τα καθίσματα της 2ης όσο και της 3ης σειράς μετακινούνται στον διαμήκη άξονα και αναδιπλώνονται ή αφαιρούνται εύκολα.

Υπάρχουν 2 μήκη αμαξώματος (4,500 και 4,853 χλστ.) και διαθέτει χώρο αποσκευών έως και 2.556 λίτρα. Με πέντε επιβάτες, ο χώρος αυτός, μέχρι το ύψος της πλάτης των καθισμάτων είναι 1.213 λίτρα. Το μήκος του χώρου φόρτωσης μέχρι την πρώτη σειρά καθισμάτων είναι 1.913 χιλιοστά και το μέγιστο διαθέσιμο πλάτος μεταξύ των θόλων των τροχών είναι 1.185 χιλιοστά.

Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει αναλογικά όργανα, οθόνη πολλαπλών λειτουργιών και προαιρετικά το νέο «Digital Cockpit» (πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων). Το νέο Caddy Life, διατίθεται επίσης με σύστημα infotainment «Ready 2 Discover» και έγχρωμη οθόνη αφής 10 ιντσών. Προαιρετικά, η σύνδεση του Digital Cockpit και του συστήματος πλοήγησης Discover Pro των 10 ιντσών, δημιουργεί ένα νέο ψηφιακό σύνολο ενδείξεων και στοιχείων ελέγχου, το «Innovision Cockpit».

Υπάρχει πρόσβαση σε online υπηρεσίες, ενώ τα καινοτόμα χειριστήρια του συστήματος κλιματισμού, κάτω από το σύστημα infotainment, είναι για πρώτη φορά ψηφιακά, με εύχρηστα συρόμενα ρυθμιστικά αφής (touch sliders). Επίσης, διαθέτει ένα πλούσιο πακέτο συστημάτων οδηγικής υποβοήθησης, ενώ προαιρετικά μπορούν να προστεθούν άλλα 19.

Το νέο μοντέλο εξοπλίζεται επίσης με τις καινοτόμες τεχνολογίες IQ.DRIVE της Volkswagen και διαθέτει στον βασικό εξοπλισμό τα συστήματα ασφαλείας: Front Assist, Lane Assist, Cruise Control, Fatigue Detection, όπως επίσης και αισθητήρες υποβοήθησης στάθμευσης εμπρός και πίσω, με ηχητική προειδοποίηση.

Για πρώτη φορά στο Caddy θα υπάρχει προαιρετικά το Travel Assist που συνδυάζει τις λειτουργίες του ACC, του Lane Assist και του Front Assist δημιουργώντας ένα σύστημα υποβοήθησης για τον οδηγό, επιτρέποντας ημιαυτόνομη οδήγηση με ταχύτητες έως και 210 χλμ./ώρα.

Στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις τιμές όλων των διαθέσιμων εκδόσεων, που ξεκινάνε από 26.700 ευρώ:

VW Caddy Prices

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!