Η Ford διευκολύνει την απόκτηση του Focus

To Ford Focus προσφέρεται με προνομιακά χρηματοδοτικά προγράμματα και 8ετή εργοστασιακή εγγύηση.

Η Ford διευκολύνει την απόκτηση του Focus

To Ford Focus προσφέρεται με προνομιακά χρηματοδοτικά προγράμματα και 8ετή εργοστασιακή εγγύηση.

H Ford κάνει ακόμη πιο εύκολη και γρήγορη την απόκτηση του Focus, χάρη στα οφέλη που εξασφαλίζουν στους πελάτες του δημοφιλούς μοντέλου τα χρηματοδοτικά προγράμματα της Ford Finance, τα οποία συνδυάζονται με επιπλέον όφελος αγοράς Ford Value και μία από τις κορυφαίες εργοστασιακές εγγυήσεις της ελληνικής αγοράς.

Έτσι, οι πελάτες στην Ελλάδα μπορούν τώρα να αποκτήσουν γρήγορα, εύκολα και με πιο προσιτούς όρους το Ford Focus που ταιριάζει στις ανάγκες τους σε 5θυρες hatchback εκδόσεις που παίρνουν κίνηση από τον κινητήρα βενζίνης 1.0L EcoBoost Hybrid με απόδοση 125 και 155 ίππων και ήπια υβριδικό σύστημα και τον οικονομικό σε κατανάλωση καυσίμου πετρελαιοκινητήρα 1.5L EcoBlue με απόδοση 115 ίππων σε συνδυασμό με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Με τα καινοτόμα προγράμματα χρηματοδότησης Ford Finance, η απόκτηση οποιασδήποτε έκδοσης του Focus είναι εύκολη με όρους όπως είναι το ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 2,99%, προκαταβολή από μόλις 20% και διάρκεια χρηματοδότησης έως 60 μήνες. Επιπλέον, η Ford Motor Ελλάς προσφέρει πρόσθετο όφελος Ford Value ύψους 1.972 ευρώ.

Τα μοναδικά προνόμια αγοράς για το Ford Focus δεν σταματούν εκεί, καθώς όλες οι εκδόσεις απολαμβάνουν συνδυαστικά με παραπάνω όλα τα οφέλη της κορυφαίας 8ετούς εργοστασιακής εγγύησης Ford Protect, η οποία πλήρη κάλυψη, αλλά και υψηλή μεταπωλητική αξία, καθώς μπορεί να μεταβιβαστεί χωρίς καμία επιβάρυνση και προϋπόθεση στον επόμενο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.

Εναλλακτικά, για όσους θέλουν να μεγιστοποιήσουν το όφελος από την αγορά ενός νέου Ford Focus, μπορούν να αξιοποιήσουν το προωθητικό πρόγραμμα Ford Value, που τους δίνει την ευκαιρία να το αποκτήσουν με συνολικό όφελος 3.300 ευρώ.

Το Ford Focus παραμένει πιστό σε μία παράδοση 20 και πλέον ετών προσφέροντας την πιο δυναμική οδική συμπεριφορά στην κατηγορία του, η οποία αναβαθμίζεται με τη χρήση ενός προηγμένου και εξαιρετικά άκαμπτου πλαισίου, σε συνδυασμό με ένα σύστημα διεύθυνσης με άμεση απόκριση, υποβοήθηση EPAS στην κολώνα του τιμονιού, νέο λογισμικό ελέγχου και κορυφαία αίσθηση και απόκριση σε όλες τις συνθήκες.

Προσφέρει ένα ευρύχωρο και πρακτικό εσωτερικό που διαθέτει το προηγμένο σύστημα infotainment SYNC 4 της Ford και υποστηρίζεται από μία κεντρική οθόνη αφής 13,2’’ που περιλαμβάνει επίσης χειριστήρια για τον κλιματισμό δημιουργώντας μία απέριττης και μινιμαλιστική κεντρική κονσόλα. Το σύστημα προσφέρει επίσης ασύρματη συμβατότητα Apple CarPlay και Android Auto.

Δείτε τις τιμές όλων των μοντέλων της Ford

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!