Η νέα Ford Mustang διαθέσιμη για παραγγελία στην Ελλάδα – Οι τιμές για όλες τις εκδόσεις

Η νέα Ford Mustang προσφέρει στις εκδόσεις coupe και convertible πιο αιχμηρή σχεδίαση που αντλεί έμπνευση από την κληρονομιά του μοντέλου, επαναστατική ψηφιακή εμπειρία, και βελτιωμένες ικανότητες και επιδόσεις στην πίστα.

Η νέα Ford Mustang διαθέσιμη για παραγγελία στην Ελλάδα – Οι τιμές για όλες τις εκδόσεις

Η νέα Ford Mustang προσφέρει στις εκδόσεις coupe και convertible πιο αιχμηρή σχεδίαση που αντλεί έμπνευση από την κληρονομιά του μοντέλου, επαναστατική ψηφιακή εμπειρία, και βελτιωμένες ικανότητες και επιδόσεις στην πίστα.

Η Ford ανακοίνωσε ότι η νέα Mustang είναι πλέον διαθέσιμη για παραγγελία στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Η νέα Ford Mustang έρχεται να εγκαινιάσει το νεότερο κεφάλαιο στην ιστορία ενός πραγματικού «performance icon» και του κορυφαίου σε πωλήσεις σπορ αυτοκινήτου σε ολόκληρο τον κόσμο, εισάγοντας ένα πρωτοποριακό ψηφιακό cockpit, ένα νέο, προηγμένο, V8 κινητήρα και ένα φρέσκο, πιο αιχμηρό σχεδιασμό, για να προσελκύσει μια νέα γενιά οπαδών της Mustang.

Το 2024, η Ford Mustang γιορτάζει 60 χρόνια συνεχούς παραγωγής. Στο διάστημα αυτό έχουν πωληθεί περισσότερα από 10 εκατομμύρια μονάδες της, με την Mustang να έχει κάνει χιλιάδες εμφανίσεις στον κινηματογράφο, την τηλεόραση, τη μουσική σκηνή και τα βιντεοπαιχνίδια.

Η νέα Ford Mustang έρχεται να απογειώσει τις θρυλικές επιδόσεις του μοντέλου σε νέα επίπεδα διαθέτοντας αναβαθμισμένο hardware, λογισμικό και ρυθμίσεις, καθώς και έναν νέο V8 κινητήρα 5 λίτρων τέταρτης γενιάς (Gen IV) που αποδίδει ισχύ 446 ίππων και ροπή 540 Nm. Ο άμεσος και έμμεσος ψεκασμός υψηλής και χαμηλής πίεσης συνεργάζονται αρμονικά για την παροχή, αντίστοιχα, αυξημένης ροπής και ισχύος στις χαμηλές και υψηλές στροφές

Η απόκριση του αυτοκινήτου έχει αναβαθμιστεί, χάρη στη βελτιστοποίηση της γεωμετρίας της ανάρτησης που συνεισφέρει στη μείωση των τάσεων υποστροφής. Επίσης, ο ταχύτερος λόγος υποπολλαπλασιασμού του τιμονιού βελτιώνει με τη σειρά του τη δυναμική οδήγησης της νέας Mustang στις στροφές.

Το σύστημα rev-matching διατηρεί τις στροφές του κινητήρα κατά το χειροκίνητο κατέβασμα των ταχυτήτων, ώστε να διασφαλίζεται ομαλή εμπλοκή της επόμενης σχέσης. Είναι στάνταρ στην Mustang GT και προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια και εκλεπτυσμένη αίσθηση στον οδηγό.

Για πρώτη φορά, κάθε μοντέλο της ολοκαίνουργιας σειράς Mustang φέρει το δικό του, μοναδικό εμπρόσθιο μέρος. Αντανακλώντας τη δύναμη και τις επιδόσεις της, η νέα Mustang GT διαθέτει μεγαλύτερα ανοίγματα στη μάσκα, για αυξημένη ροή αέρα. Η αεροδυναμική βελτιστοποιείται περαιτέρω τόσο με την προσθήκη νέων αεραγωγών στο καπό, όσο και με τον ανασχεδιασμό του εμπρός splitter.

Στο εσωτερικό, η Mustang έβδομης γενιάς διαθέτει ένα τεχνολογικά προηγμένο, οδηγοκεντρικό cockpit, που συνδυάζει ιδανικά την κληρονομιά της Mustang με την τεχνολογία αιχμής. Πίσω από το νέο τιμόνι με επίπεδο κάτω τμήμα και παχύτερη στεφάνη, βρίσκεται ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,4 ιντσών, ο οποίος ρέει απρόσκοπτα καταλήγοντας σε μια κεντρική οθόνη 13,2“ με λογισμικό SYNC 4. Με αισθητή κλίση προς τον οδηγό, οι δύο οθόνες βρίσκονται πίσω από το ίδιο κομμάτι ενσωματωμένου γυαλιού.

Mustang GT

Η Mustang GT διατίθεται με αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων ή μηχανικό 6 σχέσεων. Το Performance Pack είναι στάνταρ και περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης για αυξημένη πρόσφυση, φρένα με την υπογραφή της Brembo με ενισχυμένες δαγκάνες και Active Valve Exhaust που εξασφαλίζει ήχους κινητήρα ανάλογα με το οδηγικό σενάριο.

Η προαιρετική ενεργή ανάρτηση MagneRide παρακολουθεί τις συνθήκες του δρόμου χίλιες φορές το δευτερόλεπτο και χρησιμοποιεί ένα υγρό το οποίο ελέγχεται ηλεκτρονικά για να ρυθμίζει την απόσβεση ανάλογα με τις ανάγκες.

Mustang Convertible

Η Mustang Convertible συνεχίζει να προσφέρει όπως και στο παρελθόν μια αίσθηση ελευθερίας με ανοιχτή την οροφή. Η πλήρως επενδεδυμένη και μονωμένη υφασμάτινη οροφή ανοίγει και κλείνει με ένα απλό άγγιγμα και με την απαγκίστρωση της σχετικής κεντρικής ασφάλειας στο εσωτερικό. Η συμπαγής σχεδίαση της οροφής και η υιοθέτηση μιας ανεξάρτητης ανάρτησης στον πίσω άξονα συμβάλλουν επίσης στη δημιουργία ενός ευρύχωρου πορτ μπαγκάζ, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει δύο τσάντες γκολφ.

Mustang Dark Horse

Η Mustang Dark Horse τροφοδοτείται από μια ισχυρότερη έκδοση του νέου V8 κινητήρα Gen IV, εξασφαλίζοντας μέγιστη απόδοση 454 ίππων και ροπή 540 Nm. Η Mustang Dark Horse διατίθεται στάνταρ με ένα μοναδικό μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων της TREMEC με επιλογέα από τιτάνιο που έχει κατασκευαστεί μέσω τρισδιάστατης εκτύπωσης. Εναλλακτικά, διατίθεται με το 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της Ford, με χειριστήρια αλλαγής στο τιμόνι.

Με την οπτική απήχηση και λειτουργικότητα ενός παραδοσιακού, μηχανικού χειρόφρενου, το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο drift brake «ξεκλειδώνει» την ικανότητα drifting της Mustang με κίνηση στους πίσω τροχούς. Το Performance Electronic Parking Brake είναι σχεδιασμένο τόσο για τους αρχάριους οδηγούς που θέλουν να μάθουν και να βελτιώσουν τις ικανότητές τους στο drift, όσο και για να παρέχει στους πιο έμπειρους ένα σύστημα έτοιμο για αγώνες.

Οι τιμές της Ford Mustang στην Ελλάδα

Έκδοση

Αμάξωμα

Κινητήρας Κιβώτιο ταχυτήτων CO2 (WLTP)

Ανώτατη Λιανική Τιμή με ΦΠΑ, Τέλος Ταξινόμησης

Fastback GT 5.0L RWD

5.0L Βενζίνη 446PS 6-τάχυτο μηχανικό 273

76.295 €

Fastback GT 5.0L RWD

5.0L Βενζίνη 446PS 10-τάχυτο αυτόματο 277

80.304 €

Convertible GT 5.0L RWD

5.0L Βενζίνη 446PS 10-τάχυτο αυτόματο 282

86.324 €

Fastback Dark Horse 5.0L RWD

5.0L Βενζίνη 454PS 6-τάχυτο μηχανικό 279

92.052 €

Fastback Dark Horse 5.0L RWD

5.0L Βενζίνη 454PS 10-τάχυτο αυτόματο 282

96.061 €

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!