F1: Μεταγραφή της McLaren από την… Chelsea FC

Η McLaren στράφηκε προς την ποδοσφαιρική ομάδα της Chelsea για την τελευταία της πρόσληψη, η οποία είναι ο Steve Atkins, στη θέση του επικεφαλής επικοινωνίας.

F1: Μεταγραφή της McLaren από την… Chelsea FC

Η McLaren στράφηκε προς την ποδοσφαιρική ομάδα της Chelsea για την τελευταία της πρόσληψη, η οποία είναι ο Steve Atkins, στη θέση του επικεφαλής επικοινωνίας.

Το αγωνιστικό τμήμα της ΜcLaren, προσέλαβε τον Steve Atkins στη θέση του επικεφαλής επικοινωνίας και θα αναλάβει το από την 1η Δεκεμβρίου, αφότου εργάστηκε στην ποδοσφαιρική ομάδα της Chelsea τα τελευταία 14 χρόνια, πιο πρόσφατα ως διευθυντής επικοινωνίας.

Ο Atkins ήταν προηγουμένως αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου στη βρετανική πρεσβεία στην Ουάσιγκτον, ενώ η θητεία του σε αυτόν τον ρόλο κάλυψε μια περίοδο που περιλάμβανε τον πόλεμο στο Κοσσυφοπέδιο, την 11η Σεπτεμβρίου και τα επακόλουθά της, καθώς και τη στρατιωτική δράση στο Αφγανιστάν και το Ιράκ.

Ο Atkins περιλαμβάνεται στους κορυφαίους 10 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στο Power Book του PR Week στην κατηγορία αθλητισμού και ψυχαγωγίας από το 2016, ενώ έχει ψηφιστεί ως ο πιο επιδραστικός επικοινωνιολόγος στο ποδόσφαιρο την τελευταία τριετία.

Ο διευθύνων σύμβουλος της McLaren Racing, Zak Brown, δήλωσε: «Η επικοινωνία δεν ήταν ποτέ πιο σημαντική από τώρα, καθώς προσπαθούμε να επιτύχουμε τα φιλόδοξα σχέδια ανάπτυξής μας. Ο Steve είναι ένας φανταστικός ηγέτης και φέρνει μια πλούσια επικοινωνιακή εμπειρία από τον αθλητισμό και την κυβέρνηση, η οποία θα αποδειχθεί ανεκτίμητη για να μας βοηθήσει να μεγιστοποιήσουμε τις ευκαιρίες και να αντιμετωπίσουμε τις όποιες προκλήσεις».

«Έχει αποδεδειγμένο ιστορικό υλοποίησης σε μερικά από τα πιο δύσκολα περιβάλλοντα. Ξέρω ότι θα ταιριάξει πολύ καλά με την ομάδα και ανυπομονώ να ενταχθεί, και να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε ένα συναρπαστικό μέλλον για τη McLaren Racing».

Ο Steve Atkins δήλωσε: «Η McLaren είναι μια εμβληματική παγκόσμια μάρκα, με μοναδική κληρονομιά και εξαιρετικές βασικές αξίες. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με το εξαιρετικά ταλαντούχο προσωπικό των πέντε αγωνιστικών ομάδων αυτής της ιστορικής μάρκας για να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή επικοινωνία για τη McLaren και τους συνεργάτες της».

«Καθώς οδεύει προς την 60ή επέτειό της, η McLaren Racing εξακολουθεί να πιέζει ακούραστα για μεγαλύτερη επιτυχία και επιδιώκει να βρίσκει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε ό,τι κάνει. Είμαι ενθουσιασμένος που θα ενταχθώ σε έναν τόσο φιλόδοξο, καινοτόμο και εντυπωσιακό οργανισμό».

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!