Live: Πρωτάθλημα Καρτ Champions of the Future Euro Series – Kristianland

Παρακολουθήστε την αγωνιστική δράση από τον 3ο γύρο της σεζόν του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Καρτ Champions of the Future, που διεξάγεται στην Kristianland της Σουηδίας.

Οι ρίζες του μηχανοκίνητου αθλητισμού βρίσκονται στα καρτ. Εκεί τα νεαρά αγωνιζόμενα παιδιά μαθαίνουν όλες τις πτυχές της οδήγησης στην πίστα, από τις αγωνιστικές γραμμές που πρέπει να ακολουθούν, τη διαχείριση της υπερστροφής ισχύος, την οδήγηση στο βρεγμένο και φυσικά τις μάχες με αντιπάλους.

Ο θεσμός του Champions of the Future Euro Series ξεκίνησε το 2020. Πρόκειται για ένα Πρωτάθλημα όπου οι νεαροί οδηγοί καρτ έχουν την ευκαιρία να επιδείξουν τις δυνατότητές τους και να προετοιμαστούν για το Ευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα καρτ της FIA.

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με 128 οδηγούς 48 εθνικοτήτων, χωρισμένους σε δύο κατηγορίες: ΟΚ-Senior και OK-Junior. H φετινή αγωνιστική δραστηριότητα ξεκίνησε με το Winter Series στην Franciacorta της Ιταλίας και η πρεμιέρα της σεζόν του Euro Series πραγματοποιήθηκε στο Portimao της Πορτογαλίας. Στη συνέχεια ο θεσμός επισκέφθηκε τη Zuera της Ισπανίας και ο 3ος γύρος θα πραγματοποιηθεί στην Kristianland, πριν το Πρωτάθλημα επιστρέψει στην Ιταλία.

H ζωντανή μετάδοση της δράσης από τη Σουηδία θα ξεκινήσει το Σάββατο, 21 Μαΐου, στις 11:30.

Live timing

Champions of the Future Euro Series

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!