Live: DTM Trophy – Lausitzring

Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση τους αγώνες του εναρκτήριου γύρου της φετινής σεζόν του DTM Trophy.

H φετινή σεζόν του θεσμού ανάδειξης νεαρών οδηγών του Γερμανικού Πρωταθλήματος Τουρισμού, το DTM Trophy, θα ξεκινήσει αυτό το Σαββατοκύριακο την 3η σεζόν στην ιστορία του, με ένα διπλό αγώνα στην πίστα (μήκους 4.601 μ.) του Lausitzring, κοντά στο Klettwitz της Γερμανίας.

Στο φετινό Πρωτάθλημα του DTM Trophy συμμετέχουν 20 οδηγοί 11 εθνικοτήτων με 6 διαφορετικά μοντέλα αυτοκινήτων: Μercedes-AMG, Audi R8 LMS, Aston Martin Vantage, BMW M4, Porsche 718 Cayman και Toyota Supra. Η φετινή σεζόν αποτελείται από 7 γύρους διπλών αγώνων, που διεξάγονται στις πίστες των Lausitzring (Γερμανία), Imola (Ιταλία), Norisring και Nurburgring (Γερμανία), Spa-Francorchamps (Βέλγιο), Red Bull Ring (Αυστρία) και Hockenheim (Γερμανία).

Δύο οδηγοί από το φετινό grid έχουν ήδη σημειώσει νίκες σε αγώνες του DTM Trophy: ο μόλις 17χρονος Γερμανός Theo Oeverhaus που θα συνεχίσει να αγωνίζεται με μια BMW M4 της Walkenhorst Motorsport και ο συμπατριώτης του Tim Heinemann, ο πρώτος πρωταθλητής του DTM Trophy, που θα αγωνιστεί με την Toyota Supra της Ring-Racing. Όπως και ο Moritz Löhner, ο Heinemann είναι ένας από τους οδηγούς που έχουν κάνει μια επιτυχημένη μετάβαση από το ψηφιακό περιβάλλον των αγώνων Εsports στον πραγματικό μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο Löhner, Πρωταθλητής του DTM Esports 2021, ανέβηκε 2 φορές στο βάθρο αγώνων του DTM Trophy πέρυσι και θα αγωνιστεί με μια BMW M4 της FK Performance Motorsport.

H απευθείας μετάδοση του 1ου αγώνα θα ξεκινήσει το Σάββατο, 21 Μαΐου, στις 16:10 (επάνω βίντεο) και του 2ου αγώνα την Κυριακή, 22 Μαΐου, στις 16:05 (κάτω βίντεο).

2ος αγώνας: Κυριακή 16:05

DTM Trophy

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!