Live: Lamborghini Super Trofeo Βόρειας Αμερικής – NOLA

Παρακολουθήστε ζωντανά τους αγώνες του δεύτερου γύρου του Lamborghini Super Trofeo Βόρειας Αμερικής από την πίστα της NOLA.

Η φετινή σεζόν είναι η 10η στην ιστορία του θεσμού του ενιαίου Πρωταθλήματος Βόρειας Αμερικής Lamborghini Super Trofeo, που διεξάγεται με την Huracan Evo2, η οποία είναι εξελιγμένη από το αγωνιστικό τμήμα της ιταλικής μάρκας, την Squadra Corse.

O δεύτερος εκ των έξι συνολικά γύρων -διπλών αγώνων- που απαρτίζουν τη φετινή σεζόν του ενιαίου Πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στη μήκους 4,4 χλμ. πίστα της NOLA, κοντά στη Νέα Ορλεάνη της Louisiana.

Οι άλλες πίστες που περιλαμβάνει το φετινό Πρωτάθλημα είναι η Laguna Seca, απ’ όπου ξεκίνησε η σεζόν, καθώς και οι NOLA, Watkins Glen, Road America, Virginia και Portimao, στην Πορτογαλία, όπου θα ολοκληρωθεί η χρονιά.

Στο φετινό Πρωτάθλημα θα συμμετέχουν 31 αυτοκίνητα, αριθμός που αποτελεί καινούργιο ρεκόρ για το θεσμό. Η ζωντανή μετάδοση από τη NOLA θα ξεκινήσει για την 1ο αγώνα το Σάββατο, 21 Μαΐου, στις 23:30 (επάνω βίντεο) και ο για το 2ο αγώνα (κάτω βίντεο) την Κυριακή, 22 Μαΐου, στις 17:45.

2ος αγώνας: Κυριακή 17:45

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!