Live: Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καρτ FIA (KZ, KZ2, Academy Trophy) – Genk

Παρακολουθήστε ζωντανά τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Καρτ της FIA από το Genk του Βελγίου, που ανοίγουν τη φετινή σεζόν για τις κατηγορίες KZ, KZ2 και το Τρόπαιο Ακαδημίας.

Οι ρίζες του μηχανοκίνητου αθλητισμού βρίσκονται στα καρτ. Εκεί τα νεαρά αγωνιζόμενα παιδιά μαθαίνουν όλες τις πτυχές της οδήγησης στην πίστα, από τις αγωνιστικές γραμμές που πρέπει να ακολουθούν, τη διαχείριση της υπερστροφής ισχύος, την οδήγηση στο βρεγμένο και φυσικά τις μάχες με αντιπάλους.

Ο πρώτος αγώνας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος FIA Karting KZ και KZ2, καθώς και το FIA Karting Academy Trophy, θα διεξαχθεί στο Βέλγιο, στην πίστα Genk, την «έδρα των πρωταθλητών» και αγαπημένη του Max Verstappen.

Θα εκπροσωπηθούν 54 εθνικότητες, ένα εντυπωσιακό σύνολο λόγω της αύξησης του αριθμού των οδηγών στο Academy Trophy, σύμφωνα με τους στόχους ποικιλομορφίας της νέας προεδρίας της FIA.

Η πίστα του Genk έχει μήκος 1.360 μ. και είναι πολύ απαιτητική από πλευράς οδήγησης. Το κλίμα μπορεί να δυσκολέψει τις ομάδες, αλλά το κοινό είναι είναι πάντα πολυάριθμο και ενθουσιώδες.

Η ζωντανή μετάδοση της 1ης ημέρας θα ξεκινήσει το Σάββατο, 14 Μαΐου, στις 11:25 (επάνω βίντεο), ενώ της δεύτερης ημέρας την Κυριακή, 15 Μαΐου, στις 10:40 (κάτω βίντεο).

Live timing

2η ημέρα: Κυριακή 10:40

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!