Τα πρώτα βήματα των οδηγών της F1

Δείτε το ντοκιμαντέρ της FIA «When We Were Young», που παρουσιάζει τα νεανικά χρόνια των οδηγών της Formula 1 στα καρτ και τα πρώτα τους βήματα στην αγωνιστική τους καριέρα.

Όλοι οι οδηγοί της Formula 1 ονειρεύονταν όταν ήταν μικροί ότι θα καταφέρουν να φτάσουν στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η FIA δημιούργησε ένα μικρό ντοκιμαντέρ διάρκειας 17 λεπτών με τίτλο «When We Were Young», στο οποίο οι 20 οδηγοί του σημερινού grid της Formula 1 διηγούνται την προσωπική τους ιστορία.

Οι πιλότοι μοιράζονται αναμνήσεις από το ξεκίνημά τους στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, εξηγούν τι τους μεταμόρφωσε, τους παράγοντες που δημιούργησαν την επιθυμία να αγωνιστούν, αυτά που τους έκαναν να κυνηγήσουν το όνειρό τους και τους κάνουν αυτούς που είναι σήμερα.

Κάθε οδηγός της Formula 1 αποτελεί ζωντανό παράδειγμα ενός ονείρου που έγινε πραγματικότητα και μέσω αυτού του ντοκιμαντέρ, η FIA θέλει να προβάλει τις ιστορίες αυτών των οδηγών, εμπνέοντας νέες γενιές να συνεχίσουν να παλεύουν για τα όνειρά τους.

Ο Sebastian Vettel θυμάται την πρώτη φορά που συνάντησε ως παιδί το ίνδαλμά του, τον Michael Schumacher, ενώ ο Max Verstappen σχολιάζει μία φωτογραφία στην οποία ήταν μόλις 3 ετών, μέσα στο cockpit του μονοθεσίου F1 του πατέρα του, Jos.

F1 drivers

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!