Το νέο DS 3 Esprit de Voyage δίνει έμφαση στην κομψότητα και την πολυτέλεια

Η νέα πολυτελής έκδοση του DS 3 έρχεται στο τέλος του 2023 σε εκδόσεις 100% ηλεκτρικές, βενζίνης και diesel.

Το νέο DS 3 Esprit de Voyage δίνει έμφαση στην κομψότητα και την πολυτέλεια

Η νέα πολυτελής έκδοση του DS 3 έρχεται στο τέλος του 2023 σε εκδόσεις 100% ηλεκτρικές, βενζίνης και diesel.

Μετά τα DS 4, DS 7 και DS 9, η collection ESPRIT DE VOYAGE της DS Automobiles εμπλουτίζεται με την αντίστοιχη έκδοση του DS 3. Το DS 3 Esprit de Voyage θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά στο τέλος της χρονιάς.

Εξωτερικά, το νέο μοντέλο ξεχωρίζει από την υπογραφή ESPRIT DE VOYAGE που κοσμεί τις μπροστινές πόρτες, τα περιβλήματα των καθρεπτών τα οποία έχουν ένα ειδικό σχέδιο χαραγμένο με λέιζερ, καθώς και τις χρωμιωμένες ψηφίδες της μάσκας στο εμπρός μέρος.Οι ζάντες KYOTO 18 ιντσών, ειδικά προοριζόμενες για τη νέα έκδοση, διαθέτουν διαμαντένιο φινίρισμα σε απόχρωση Anthracite Grey, με ματ επίστρωση.

Βασισμένο στις προδιαγραφές εξοπλισμού της έκδοσης RIVOLI, το DS 3 ESPRIT DE VOYAGE προσφέρει πρόσβαση και εκκίνηση χωρίς κλειδί, σύστημα πολυμέσων DS IRIS με συνδεδεμένη 3D πλοήγηση και ψηφιακό βοηθό με αναγνώριση φυσικών φωνητικών εντολών.

Τα στοιχεία που το κάνουν ξεχωριστό ωστόσο είναι το φωτεινό εσωτερικό σε απόχρωση Pebble Grey με το δέρμα Nappa που «αγκαλιάζει» το ταμπλό, το χαρακτηριστικό ανάγλυφο του ESPRIT DE VOYAGE με την αποτύπωση ενός χάρτη της Ευρώπης στο ταμπλό.

Οι ακτίνες που εκπέμπονται από ένα σημείο του Παρισιού αντιπροσωπεύουν τον τόπο καταγωγής αυτής της συλλογής (DS DESIGN STUDIO PARIS), ενώ τα καθίσματα έχουν επένδυση από ύφασμα Λουξεμβούργου σε συνδυασμό με δέρμα Nappa Pebble Grey. Προαιρετικά, τα καθίσματα μπορούν να είναι από δέρμα Basalt Black Grained.

Τα κατώφλια εισόδου των εμπρός θυρών φέρουν επίσης την υπογραφή ESPRIT DE VOYAGE με αυτόν τον εμβληματικό χάρτη. Η μπορντούρα της μοκέτας, τα προσκέφαλα και οι επενδύσεις των θυρών είναι επίσης σε απόχρωση Pearl Grey.

Τα πακέτα εξοπλισμού περιλαμβάνουν θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, εσωτερικό καθρέφτη αυτόματης σκίασης χωρίς πλαίσιο, αλεξήλια με ενσωματωμένους φωτιζόμενους καθρέφτες με LED, εσωτερικό φωτισμό με διαισθητική ενεργοποίηση, φιμέ κρύσταλλα πίσω, καθώς και πίσω φώτα LED.

Το DS 3 ESPRIT DE VOYAGE διατίθεται με μια ποικιλία κινητήριων συνόλων. Σε βενζίνη υπάρχει ο 1.2 PureTech Turbo με ισχύ 130 ίππων και αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων, σε diesel ο 1.5 BlueHDi με ίδια απόδοση και κιβώτιο, ενώ υπάρχει φυσικά και η αμιγώς ηλεκτρική επιλογή με ισχύ 156 ίππων, μπαταρία 54 kWh και αυτονομία 402 χιλιόμετρα.

Το πολυτελές γαλλικό B-SUV είναι διαθέσιμο σε 9 χρωματικούς συνδυασμούς: έξι αποχρώσεις με διχρωμία (οροφή σε Perla Nera Black), οι Platinum Grey, Polar White, Crystal Pearl, Artense Grey, Lacquered Grey ή Diva Red, και άλλες τρεις μονόχρωμες επιλογές, οι Platinum Grey, Perla Nera Black και Polar White.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!