Το ταμπλό της νέας Porsche Cayenne είναι γεμάτο οθόνης

Η νέα Porsche Cayenne θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Απριλίου και σήμερα μας δίνει μια πρώτη εικόνα της που αφορά στο εσωτερικό της.

Το ταμπλό της νέας Porsche Cayenne είναι γεμάτο οθόνης

Η νέα Porsche Cayenne θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Απριλίου και σήμερα μας δίνει μια πρώτη εικόνα της που αφορά στο εσωτερικό της.

Ένα τεχνολογικά προηγμένο εσωτερικό, με κυρτή οθόνη 12,6 ιντσών του πίνακα οργάνων, είναι αυτό που προλογίζει την παρουσίαση της νέας Porsche Cayenne, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 18 Απριλίου. Ανάλογα με τις προδιαγραφές του αυτοκινήτου, ο οδηγός θα έχει στη διάθεσή του έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων με επτά διαφορετικές ρυθμίσεις, που θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων και την κλασική σχεδίαση της Porsche με τους πέντε κύκλους.

Η οθόνη του συστήματος πολυμέσων έχει διαγώνιο 12,3 ίντσες και υποστηρίζει φωνητικές εντολές Siri. Το σύστημα πλοήγησης είναι συνδεδεμένο διαδικτυακά, κάτι που είναι διαθέσιμο από το βασικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου. Επιπλέον, όταν το αυτοκίνητο είναι ακίνητο, τότε οι επιβάτες θα μπορούν να απολαμβάνουν στην οθόνη το βίντεο της επιλογής τους.

Κάτω από αυτή την οθόνη, στη βάση της κεντρικής κονσόλας υπάρχει μια ακόμα πιο μικρή, με γυάλινη επιφάνεια μαύρη, που διαθέτει αναγνώριση αφής και απτική ανάδραση. Επιπλέον, κάποια φυσικά χειριστήρια έχουν διατηρηθεί, ενώ υπάρχει και διακόπτης για τον έλεγχο της φωνής του ηχοσυστήματος. Μια θύρα φόρτισης USB-C είναι τοποθετημένη εμπρός και δύο ακόμα πίσω, ανάμεσα στα καθίσματα.

Λόγω της νέας διαρρύθμισης της κεντρικής κονσόλας, ο επιλογέας δεν έχει θέση εκεί και τον βρίσκουμε να έχει μετακομίσει στα δεξιά του τιμονιού, ανάμεσα στον πίνακα οργάνων και την οθόνη του συστήματος πολυμέσων. Το τιμόνι προέρχεται από την 911 και διαθέτει χειριστήρια στις άκρες των μεσαίων μπράτσων του.

Μια ακόμα προαιρετικά διαθέσιμη οθόνη 10,9 ιντσών μπορεί να τοποθετηθεί στην πλευρά του συνοδηγού. Παρέχει έτσι τη δυνατότητα σ’ αυτόν να ελέγξει το σύστημα ψυχαγωγίας και πλοήγησης από τη δική του πλευρά. Αυτή η οθόνη παρέχει επίσης τη δυνατότητα παρακολούθησης βίντεο, ακόμα και όταν το αυτοκίνητο κινείται, ενώ ένα φίλτρο αποτρέπει την απόσπαση της προσοχής του οδηγού.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!