Ένα trailer από την Jeep που πάει παντού

H Jeep σε συνεργασία με την ADDAX Overland παρουσιάζει το πρώτο trailer παντός εδάφους

Ένα trailer από την Jeep που πάει παντού

H Jeep σε συνεργασία με την ADDAX Overland παρουσιάζει το πρώτο trailer παντός εδάφους

Περιπέτεια στα άκρα,  με την Jeep να επιβεβαιώνει την αγάπη της για τις εκτός δρόμου διαδρομές, δημιουργώντας σε συνεργασία με την ADDAX Overland το απόλυτο trailer για παντός εδάφους εξορμήσεις.

Αποτελώντας τη μάρκα που έχει συνδέσει όσο καμία το όνομα της με τη δυνατότητα κίνησης σε κάθε έδαφος, η Jeep ξαφνιάζει και πάλι ευχάριστα του φίλους της περιπέτειας, παρουσιάζοντας σε συνεργασία με την ADDAX Overland ένα trailer που σχεδιάστηκε για να ακολουθεί τα οχήματα τη Αμερικανικής μάρκας και στις πλέον δύσβατες διαδρομές.

Με έμπνευση από τα στρατιωτικά trailers που χρησιμοποιούν οι ένοπλες δυνάμεις των Η.Π.Α., η ομάδα της Jeep φέρνει στο κοινό ένα εξαιρετικά ανθεκτικό trailer που χάρη στη σχεδίαση του μπορεί να ανταπεξέλθει σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, είτε αυτές αφορούν στα εδάφη που θα πρέπει να διασχίσει, είτε στις καιρικές συνθήκες.

Με βάρος μόλις 385 κιλά, το trailer των Jeep και ADAX Overland έχει ωφέλιμο φορτίο σχεδόν 550 κιλών, ενώ ιδιαίτερα συμπαγείς είναι οι διαστάσεις του (1,5μ. Χ 1,8μ.) ώστε να μην περιορίζεται η ευελιξία του συνόλου.

Οι συμπαγείς διαστάσεις συνδυάζονται με μια εντυπωσιακή απόσταση από το έδαφος που ξεπερνά τα 43 εκ., ενώ τα περισσότερα από 1.000 λίτρα που είναι διαθέσιμα για τις αποσκευές και τον εξοπλισμό προστατεύονται από χάλυβα στρατιωτικών προδιαγραφών χωρίς κολλήσεις για μέγιστη αντοχή.

«Σε συνεργασία με την ομάδα της ADDAX είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που παρουσιάζουμε το πλέον ικανό trailer στον κόσμο», σημείωσε ο Jim Morrison, Επικεφαλής της Jeep στη Β. Αμερική. «Το trailer μας μπορεί να ακολουθήσει κάθε όχημα της Jeep με την πιστοποίηση Trail Rated και στις πλέον δύσβατες διαδρομές του πλανήτη».

Το trailer που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της έκθεσης SEMA στο Λας Βέγκας, εκτός από τις εντυπωσιακές προδιαγραφές μπορεί να συνδυαστεί με μια ευρεία γκάμα αξεσουάρ, για ακόμα περισσότερες δυνατότητες μεταφοράς εξοπλισμού, αλλά και εξατομίκευσης στις ανάγκες του κάθε χρήστη.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!