Μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία για το DS 4 E-Tense

Το DS 4 αναβαθμίζει τον εξοπλισμό του, με το DS 4 E-Tense 225 να αποκτά μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία που φτάνει τα 62 χιλιόμετρα.

Μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία για το DS 4 E-Tense

Το DS 4 αναβαθμίζει τον εξοπλισμό του, με το DS 4 E-Tense 225 να αποκτά μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία που φτάνει τα 62 χιλιόμετρα.

Περίπου ένα χρόνο μετά από το λανσάρισμα του στην ευρωπαϊκή αγορά, η εταιρεία αναβαθμίζει το DS 4, με την παρουσίαση μιας έκδοσης “Opera”, μιας ανανεωμένης έκδοσης “Performance Line” με ακόμα μεγαλύτερη προσωπικότητα και νέο εξοπλισμό σε όλη τη γκάμα. Επωφελούμενο από τις τεχνικές καινοτομίες, η ηλεκτρική αυτονομία του DS 4 E-Tense 225 αυξάνεται κατά 13%, φτάνοντας πλέον τα 62 χιλιόμετρα.

Ολόκληρη η γκάμα του DS 4 ανανεώνεται με την άφιξη της νέας έκδοσης “Opera”, η οποία διατίθεται για τα DS 4 και DS 4 Cross. Παράλληλα, στο DS 4 περιλαμβάνεται ταπετσαρία από δέρμα Criollo Brown Nappa και καθίσματα εμπρός θερμαινόμενα, αεριζόμενα και με λειτουργία μασάζ.

Ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει ακόμη, ηλιοροφή, ηλεκτρική πόρτα χώρου αποσκευών με πρόσβαση hands-free, πλαστικοποιημένα/φιμέ μπροστινά και πίσω κρύσταλλα, ασύρματη φόρτιση και πεντάλ αλλά και υποπόδιο αλουμινίου.

Το “DS Drive Assist 2.0” είναι προαιρετικό με την εφαρμογή νέων χαρακτηριστικών, όπως η ημιαυτόματη αλλαγή λωρίδας, που επιτρέπει την αυτόματη και ασφαλή αλλαγή λωρίδας μεταξύ 70 και 180 χλμ./ώρα με ένα απλό πάτημα του φλας και την προσαρμογή της συνιστώμενης ταχύτητας. Το τιμόνι διαθέτει επίσης έναν αισθητήρα πρόσφυσης που ελέγχει συνεχώς αν ο οδηγός προσέχει.

Η ηλεκτρική αυτονομία για το DS 4 E-Tense 225 αυξάνεται στα 62 χιλιόμετρα. Η αύξηση αυτή οφείλεται στον βελτιωμένο έλεγχο του λογισμικού. Τρία κινητήρια σύνολα είναι διαθέσιμα, το plug-in υβριδικό E-Tense 225, η βενζίνη PureTech 130 και το diesel BlueHDi 130.

Ενδεικτικές τιμές στη Γαλλία:

DS 4 PureTech 130: από 33.450 ευρώ
DS 4 BlueHDi 130 : από 34.400 ευρώ
DS 4 E-TENSE 225: από 41.100 ευρώ

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!