Στις 24 Νοεμβρίου η αποκάλυψη του νέου Ford Ranger (video)

Για τη διαδικασία εξέλιξης του νέου της pick up, η Ford πραγματοποίησε 5.000 συνεντεύξεις οδηγών επαγγελματικών οχημάτων

Στις 24 Νοεμβρίου η αποκάλυψη του νέου Ford Ranger (video)

Για τη διαδικασία εξέλιξης του νέου της pick up, η Ford πραγματοποίησε 5.000 συνεντεύξεις οδηγών επαγγελματικών οχημάτων

Η Ford επανασχεδίασε και βελτίωσε το Ranger ώστε να παρουσιάσει το πιο “έξυπνο”, πιο ευέλικτο και πιο ικανό pick up που κατασκεύασε ποτέ, λανσάροντάς το σε περισσότερες από 180 αγορές σε όλο τον κόσμο. Η Ford έκανε περισσότερες από 5.000 συνεντεύξεις και συνεργάστηκε με εκατοντάδες ιδιοκτήτες pick-up σε όλο τον κόσμο, για να κατανοήσει τη χρήση που έκαναν στα οχήματα τους, τις ανάγκες τους και τι πραγματικά τους ενδιαφέρει στο αυτοκίνητο τους. Αυτή η πελατοκεντρική προσέγγιση βοήθησε τη Ford να σχεδιάσει, να κατασκευάσει και να ενσωματώσει λύσεις στο νέο Ranger που πραγματικά θα εξυπηρετούν τους πελάτες.

«Ως σχεδιαστές, ασχοληθήκαμε με τους πελάτες πολύ νωρίτερα στη διαδικασία, τους αφιερώσαμε περισσότερο χρόνο και πήραμε περισσότερες πληροφορίες από ποτέ», δήλωσε ο Max Tran, Επικεφαλής Σχεδιαστής του Ranger. Με τη νέα στιβαρή του εμφάνιση και μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά που ενισχύουν τις δυνατότητες και την ευελιξία του, το νέο Ranger έχει σχεδιαστεί για να μπορεί να πηγαίνει σε περισσότερα μέρη, να κάνει πιο σκληρές εργασίες και να προσφέρει περισσότερη άνεση και φινέτσα.

Η Ford έδωσε στη δημοσιότητα ένα video teaser με τον Chief Designer του επόμενης γενιάς Ranger, Max Tran, ο οποίος αποκαλύπτει πώς χιλιάδες κριτικές ιδιοκτητών από όλο τον κόσμο βοήθησαν να διαμορφωθούν πολλά χαρακτηριστικά της επόμενης γενιά του μοντέλου.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!