Opel Corsa: Κυριαρχεί στην ελληνική αγορά

Το πρώτο τρίμηνο του 2023 βρήκε το Opel Corsa στην πρώτη θέση των πωλήσεων της ελληνικής αγοράς.

Opel Corsa: Κυριαρχεί στην ελληνική αγορά

Το πρώτο τρίμηνο του 2023 βρήκε το Opel Corsa στην πρώτη θέση των πωλήσεων της ελληνικής αγοράς.

Το Opel Corsa είναι ένα μοντέλο με ιστορία που ξεπερνά τα 40 χρόνια. Όλα αυτά έχει καταφέρει να εδραιωθεί στη συνείδηση του αγοραστικό κοινού και να γίνει best seller, σημειώνοντας μέχρι σήμερα πάνω από 14 εκατομμύρια πωλήσεις.

Η ιστορία συνεχίζεται και στη νεότερη έκτη γενιά του, με το γερμανικό supermini να αποτελεί για μια ακόμα φορά την επιλογή του κόσμου. Κάτι που επιβεβαιώνεται με την πορεία του στην ελληνική αγορά και πιο συγκεκριμένα στο πρώτο τρίμηνο του 2023 όπου κατέκτησε την πρώτη θέση.

Μάλιστα, είναι στην πρώτη θέση ανάμεσα σε μοντέλα όλων των κατηγοριών, ενώ επίσης αποτελεί την πρώτη επιλογή και στα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα, όσον αφορά την κατηγορία των supermini.

Η σημερινή, έκτη γενιά του μοντέλου εξοπλίζεται με πλήθος συστημάτων υποβοήθησης οδηγού, όπως το σύστημα φωτισμού adaptive Intelli-Lux LED matrix, η προειδοποίηση εμπρόσθιας σύγκρουσης, η αναγνώριση οδικών σημάτων και το προσαρμοζόμενο cruise control.

Το Corsa διατίθεται με τους αποδοτικούς και οικονομικούς κινητήρες βενζίνης, με ισχύ από 75 ίππους έως 130 ίππους, που συνδυάζονται με χειροκίνητα κιβώτια πέντε και έξι σχέσεων, αλλά και ένα 8άρι αυτόματο. Επιπλέον, το μικρό της Opel διατίθεται ως αμιγώς ηλεκτρικό Corsa-e με αυτονομία 353 χιλιομέτρων σύμφωνα με το WLTP.

Τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο τρέχει ένα πρόγραμμα επιδότησης ανταλλαγής, με τους πελάτες να παίρνουν μια ανταγωνιστική τιμή για το μεταχειρισμένο τους αυτοκίνητο. Το πρόγραμμα αυτό ισχύει μέχρι και τις 30 Απριλίου και αφορά όλη τη γκάμα της Opel. Επιπλέον, η Opel προσφέρει εγγύηση τιμής και σύντομο χρονικό διάστημα παράδοσης, αλλά και 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης

Opel Corsa

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!