H νέα γενιά Daytona by Zontes 350 στην ελληνική αγορά

Η νέα γενιά των Daytona by Zontes ήρθε στην Ελλάδα, με εξελίξεις σε όλους τους τομείς.

H νέα γενιά Daytona by Zontes 350 στην ελληνική αγορά

Η νέα γενιά των Daytona by Zontes ήρθε στην Ελλάδα, με εξελίξεις σε όλους τους τομείς.

Η σειρά των Daytona by Zontes 350 αποτελείται από τα τέσσερα ολικά αναβαθμισμένα μοντέλα, τις: 350 Τ2, 350 Χ2, 350 R1 και V 350. Και οι τέσσερις μοτοσικλέτες έχουν δεχθεί την κοινή πλατφόρμα των βελτιώσεων, με κεντρικό άξονα τον ολοκαίνουργιο τετράχρονο, μονοκύλινδρο, υγρόψυκτο κινητήρα των 348 κ. εκ., με λίπανση υγρού κάρτερ, ο οποίος αποδίδει 39,5 ίππους στις 9.500 στροφές και 32,8 Nm ροπής στις 7.500 στροφές, αντίστοιχα.

Το σύστημα ψεκασμού όπως και η ECU προέρχονται από την Bosch, προσφέροντας δύο χαρτογραφήσεις απόδοσης, ενώ η νέα μέθοδος χύτευσης του κυλίνδρου έχει επιτρέψει να διαμορφωθούν πιο λεπτά τοιχώματα και την αύξηση των διόδων ψυκτικού για καλύτερη απαγωγή της θερμότητας.

Στο συγκεκριμένο τομέα συμβάλλει και η προσθήκη του ψυγείου λαδιού μαζί με την αύξηση της επιφάνειας του κεντρικού ψυγείου και το μεγαλύτερης διαμέτρου βεντιλατέρ. Μεγαλύτερος είναι ο χώρος που φιλοξενεί το φίλτρο αέρα, όπως και η νέα σύνδεσή του, με στόχο τη βέλτιστη της κατανομή ροπής.

Στον πλούσιο εξοπλισμό της νέας γενιάς περιλαμβάνεται TFT οθόνη με δυνατότητα διασύνδεσης μέσω Bluetooth και τέσσερα θεματικά interfaces, με πλήθος πληροφοριών για τον αναβάτη, μεταξύ των οποίων και η παρακολούθηση της πίεσης και της θερμοκρασίας των ελαστικών, χάρη στο νέο σύστημα αισθητήρων TPMS.

Η τεχνολογία keyless νέας γενιάς GEN 2.5 και το ηλεκτρικό κλείδωμα του κεντρικού διακόπτη της σέλας και της τάπας του ρεζερβουάρ παραμένουν στον στάνταρ εξοπλισμό, όπως και τα full LED φωτιστικά σώματα. Και τα τέσσερα μοντέλα διαθέτουν διπλή θύρα USB ταχείας φόρτισης QC3 και διακόπτες με κρυφό φωτισμό, οι οποίοι έχουν και τη διεθνή πιστοποίηση IP67 για την αδιαβροχοποίησή τους.

Από τις σημαντικότερες βελτιώσεις που έχει δεχθεί η νέα γενιά των Daytona by Zontes 350, είναι οι αναβαθμισμένες αναρτήσεις. Διαθέτουν νέες ρυθμίσεις, με μεγαλύτερης διαμέτρου πιρούνι και αμορτισέρ, αλλά και μεγαλύτερες διαδρομές, προσφέροντας βελτιωμένη δυναμική συμπεριφορά και οδηγική απόλαυση.

Η προσθήκη των φρένων από την J.Juan (μέλος του ομίλου της Brembo πλέον) και οι δίσκοι μεγαλύτερης διαμέτρου, ανεβάζουν το επίπεδο ασφάλειας και εμπιστοσύνης που εμπνέουν οι μοτοσικλέτες στους αναβάτες τους.

Τη νέα οικογένεια των Daytona by Zontes 350, η οποία θα διατίθεται παράλληλα με την σειρά των 310, μπορείτε να την βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!