Ford Kuga με όφελος ανταλλαγής 2.140 € και χαμηλό επιτόκιο 2,99%

Το νέο πρόγραμμα FordPlus για το Kuga περιλαμβάνει χαμηλή προκαταβολή 20%, μικρό κόστος χρηματοδότησης, όφελος ανταλλαγής και εγγύηση 8 ετών.

Ford Kuga με όφελος ανταλλαγής 2.140 € και χαμηλό επιτόκιο 2,99%

Το νέο πρόγραμμα FordPlus για το Kuga περιλαμβάνει χαμηλή προκαταβολή 20%, μικρό κόστος χρηματοδότησης, όφελος ανταλλαγής και εγγύηση 8 ετών.

Η Ford έθεσε σε ισχύ από τις 2 Μαΐου το νέο πρόγραμμα Ford Plus που κάνει την απόκτηση του Kuga πιο εύκολη. Το πρόγραμμα αφορά περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων και περιλαμβάνει χαμηλό κόστος χρηματοδότησης, προσιτή προκαταβολή, όφελος ανταλλαγής και 8ετή εγγύηση της Ford Protect.

Πιο αναλυτικά, για τη χρηματοδότηση του C-SUV της, η Ford Motor Ελλάς προσφέρει σε συνεργασία με την Ford Finance:

  • Ονομαστικό επιτόκιο 2,99% (πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975).
  • Προκαταβολή 20% της συνολικής τελικής αξίας του οχήματος, ξεκινώντας από το ποσό των 6.801 € για την έκδοση 1.5 EcoBoost 150 PS ST-Line.
  • 8ετή εγγύηση της Ford Protect, πλήρως μεταβιβάσιμη στον επόμενο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, γεγονός που ανεβάζει τη μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου.
  • Δυνατότητα ανταλλαγής του παλιού οχήματος με χρηματικό όφελος για τον πελάτη ύψους 2.141 €.

Ενδεικτικά, η τιμή αγοράς για την πλούσια εξοπλισμένη έκδοση ST-Line με τον βενζινοκινητήρα 1.5 EcoBoost των 150 ίππων διαμορφώνεται με το όφελος ανταλλαγής στα 34.007 €.

Το Ford Kuga είναι διαθέσιμο στη χώρα σε δύο επιλογές κινητήρων. Το βενζινοκίνητο 1.5 EcoBoost με μέγιστη ισχύ 150 PS και χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων συνδυάζεται με τις εκδόσεις εξοπλισμού ST-Line, ST-Line X και Vignale.

Στην κορυφή της γκάμας βρίσκεται το αυτόματο Kuga 2.5 Plug-In Hybrid – πρώτο σε πωλήσεις στην Ευρώπη για δύο συνεχόμενα χρόνια στην κατηγορία PHEV. Το υβριδικό σύστημα αντλεί ηλεκτρική ενέργεια από μια συμπαγή μπαταρία ιόντων λιθίου 14,4 kWh, η οποία εξασφαλίζει ηλεκτρική αυτονομία για έως και 64 χλμ. (WLTP). Η μέγιστη συνδυαστική ισχύς ανέρχεται στους 225 ίππους, ενώ η κατανάλωση καυσίμου ξεκινά από μόλις 1,2 λιτρα/100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 από 22 γρ./χλμ.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για τοFord Kuga εδώ: https://www.ford.gr/cars/kuga.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!