Formula E: Καλύτερες στιγμές του Ε-Prix Βερολίνου

Παρακολουθήστε τα καλύτερα στιγμιότυπα από τους προηγούμενους αγώνες της Formula E στο Βερολίνο, καθώς το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ηλεκτρικών μονοθεσίων κατευθύνεται προς τη γερμανική πόλη για ένα διπλό αγώνα αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, η Formula E θα επισκεφθεί το αεροδρόμιο Tempelhof του Βερολίνου, όπου θα διεξαχθούν ο 7ος και ο 8ος γύρος του φετινού Πρωταθλήματος. Η πίστα μήκους 2.355 μ. ταλαιπωρεί τα ελαστικά, και η διαχείρισή τους θα αποδειχθεί κρίσιμη στους δύο αγώνες που θα διεξαχθούν εκεί αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η Formula E επισκέπτεται το Βερολίνο από την πρώτη σεζόν διεξαγωγής του θεσμού (2014-2015), και αποτελεί σταθερό σταθμό του Πρωταθλήματος. Μάλιστα, το 2020, τη σεζόν που ξέσπασε η πανδημία, 6 από τους 11 συνολικά αγώνες του Πρωταθλήματος διεξήχθησαν στο Βερολίνο.

Αν και ο πρώτος αγώνας, το 2015, φιλοξενήθηκε στο αεροδρόμιο του Tempelhof, άλλαξε τοποθεσία για τη δεύτερη σεζόν, για να μεταφερθεί στο κέντρο της πόλης, αλλά στη συνέχεια επέστρεψε στην αρχική του τοποθεσία, όπου συνεχίζει να διεξάγεται ο αγώνας.

Πέρυσι, οι δύο αγώνες διεξήχθησαν χρησιμοποιώντας αντίθετη κατεύθυνση στην ίδια χάραξη. Ωστόσο φέτος, τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα για τις ομάδες, καθώς θα υιοθετηθεί η ίδια κατεύθυνση και για τους δύο αγώνες του Σαββατοκύριακου.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!