Team Peugeot TotalEnergies: Ανακοίνωσε τα πληρώματά της για το WEC 2025

Η φετινή σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής (WEC) της FIA θα ξεκινήσει στις 28 Φεβρουαρίου 2025, με την Team Peugeot TotalEnergies να ανακοινώνει τα πληρώματά της.

Team Peugeot TotalEnergies: Ανακοίνωσε τα πληρώματά της για το WEC 2025

Η φετινή σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής (WEC) της FIA θα ξεκινήσει στις 28 Φεβρουαρίου 2025, με την Team Peugeot TotalEnergies να ανακοινώνει τα πληρώματά της.

Η ομάδα Peugeot TotalEnergies προχώρησε στην αποκάλυψη της σύνθεσης των οδηγών που θα οδηγήσουν  τα δύο Peugeot 9X8 Hypercars στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής (WEC) της FIA για το 2025.

To αυτοκίνητο με τον αριθμό #93 θα οδηγείται από τους Paul Di Resta, Mikkel Jensen και Jean-Éric Vergne, ενώ οι Loïc Duval, Malthe Jakobsen και Stoffel Vandoorne θα βρίσκονται πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου με τον αριθμό #94.

Η σεζόν 2025 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής (WEC) της FIA θα ξεκινήσει στις 28 Φεβρουαρίου 2025, με τον εναρκτήριο αγώνα στο Lusail International Circuit για τα 1812 χιλιόμετρα του Κατάρ.

Το ημερολόγιο θα περιλαμβάνει επίσης μερικούς από τους πιο εμβληματικούς αγώνες αντοχής, όπως:

  • Το 24 Hours of Le Mans, το αποκορύφωμα των αγώνων αντοχής
  • Το 6 Hours of Imola και το 6 Hours of Spa,
  • Καθώς και αγώνες στο Κατάρ, τη Βραζιλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ιαπωνία και τον τελικό γύρο τον Νοέμβριο στο Μπαχρέιν.

Ο Olivier Jansonnie, Τεχνικός Διευθυντής του προγράμματος Peugeot Sport FIA WEC, δήλωσε: «Έχουμε χτίσει την σύνθεση της ομάδας των οδηγών μας με βάση μια ακριβή ισορροπία μεταξύ εμπειρίας και δυναμισμού. Οι Mikkel Jensen, Jean-Éric Vergne και Paul Di Resta, στο αυτοκίνητο #93, φέρνουν ισχυρή συνοχή, αποδεδειγμένη τεχνογνωσία και μεγάλη συνέπεια, ενώ, οι Loïc Duval, Stoffel Vandoorne και Malthe Jakobsen, στο αυτοκίνητο #94, συνδυάζουν το στρατηγικό όραμα των έμπειρων οδηγών με την ενέργεια και την τόλμη ενός πολλά υποσχόμενου νεαρού ταλέντου, του Théo Pourchaire, ο οποίος ολοκλήρωσε τις πρώτες του δοκιμές αντοχής τον Δεκέμβριο, και ο οποίος ολοκληρώνει τη σύνθεση του 2025 ως οδηγός δοκιμών για αυτή τη νέα σεζόν. Ανυπομονούμε να δούμε αυτούς τους οδηγούς να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στην πίστα και να ενθουσιάζουν τους θεατές σε όλο τον κόσμο.»

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!